Menü

5 Eylül 2014 Cuma

Sağlık ve Güzelliğin Güvenilir Adresi, www.ataecza.com

#cananilesummerparty etkinlik sponsorlarından  www.ataecza.com/u tanıyalım.
Anne Bebek,Kişisel Bakım,Cinsel Sağlık,Makyaj,Medikal Ürünler,Ağız&Diş,Form Destek kategorilerinde birçok ünlü markayı  ,orjinal ürün  garantisi ile satışını yapıyorlar.

Uzun yıllardan beri sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmamız, edindiği tecrübe ve siz değerli müşterilerimizden aldığı olumlu tepki ve beklentiler sonucunda 2013 yılı itibariyle internet üzerinden tüm Türkiye’ye hizmet anlayışı ile AtaEcza.com internet satış sitesini Kocaeli merkezli olarak ATA ECZA SAĞLIK ÜRÜNLERİ adı altında hayata geçirmiş bulunmaktadır.
AtaEcza.com’dan aldığınız tüm ürünler orijinal ürünler olup firmaların kendi tedarikçi ve distiribütörlerinden tedarik edilmektedir. AtaEcza.com olarak en büyük önceliklerimizden biride %100 orjinal ürünleri en cazip koşul ve fiyatlarda sizlere sunmaktayız.
Organicum Şampuan  Yağlı Saçlar  - En Ucuz Fiyat  Sudocrem 60 gr-Bebek Pişik Kremi - İndirimli FiyatPhysicians Formula Bronze Booster Airbrushing Bronzer Deluxe Edition - medium to dark Uygun FiyatPhysicians Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Blush HappyBooster Allık- Rose Uygun FiyatPhysicians Formula Nude Wear Glowing Nude Bronzer - Bronzlaştırıcı Pudra Uygun Fiyat

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder