Menü

10 Ekim 2014 Cuma

Ankara'lı Bloger Anneler ve Uykusuz Anneler Buluştu

20 Eylülde Ankara ARMADA AVM içinde bulunan Ankara çocuk müzesi ve Uykusuz Annelerin düzenlediği harika bir etkinliğe katıldım.


Harika bir etkinlikti.Çocuklarımız olduktan sonra kendimizi çocuklarımıza adamış bir  anne miyiz yoksa kendimiz için de bir şeyler yapmamız gerektiğinin farkında mıyız sorusuna yanıt aradık.

Etkinlik bir keman resitaliyde başladı.Oldum olası severim kemanı çok zarif bir müzk aleti


Ardından çocuklarla Gymyobada'nın hazırladığı yoga dersine girdik ardından Talentia Yetenek Kampüsünün hazırladığı capoeira gösterisini izledik.


Yoga dersinde inanılmaz eğlendi benim ufaklıklar.


Capoeira gösterisi de nefes kesti.

Ardından biz anneler sohbet edeceğimiz yere gittik,çocuklarda  müzeyi gezmeye başladılar.Daha önceki etkinliğe de katılmıştım o etkinlikte de psk. Alp Ardıç'la hoş sohbetler yapmıştık .Bu etkinlikte de yine psk.Şenay Ölmez ile sadece anne miyiz  ve annelik , kadınlık üzerine sohbet ettik.


Sonra çocukluğuma döndüğümü hissettirdiler.Oyun hamurlarının içine 6ay sonra olmasını istediğimiz şeyi yazıp koyduk.Bir sonraki buluşmada açacağız .Umarım başarmış olurum.


Benim dileğim içinde,olunca yazarım sizede.

Akabinde oyunlara devam ettik.Bilmeceler sordular ve cevaplarını bilen bir sonraki soruyu aramak için müze içinde dolaştı.Aynalı labirent bölümüne bayıldım. Soruların hepsini ilk bilen kişi oldum:).Bu eğlenceli oyunlar sayesinde müzeyide gezmiş olduk.

En son çocuklarla birlikte bilim merkezinde özel kutularda bulunan kurulmuş hayvanları inceledik.Çocuklar bu bölümü epey merakla dinlediler.


Etkinlik hem çocuklar hem de biz anneler için inanılmaz eğlenceli ve güzel geçti.Kendimizi unuttuğumuzun farkına vardık birçoğumuz.
Sadece anne değil içimizdeki çocuğu da öldürmeden eğlenebileceğimizin farkına vardır.Kendimizi ihmal etmemeliyiz.

Uykusuz annelerin bu tarz etkinliklerinin olması gerçekten çok güzel.Etkinlikte emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.Bir sonraki etkinliği de iple çekiyorum. 

Sizde uykusuzanneler.com u takipte kalın annelik ve çocuklar hakkında bir çok bilgiye rahatça ulaşın derim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder