Menü

30 Aralık 2014 Salı

ZAVOLİ SARIMSAK ÖZLÜ ŞAMPUAN İLE SAÇLARINIZ DÖKÜLMESİN

Sarımsağın faydaları sanırım saymakla bitmez.Her ne kadar çok faydalı olsa da kokusuda bir okadar itici gelir insanlara.

İşte sarımsak vücudumuza iyi geldiği kadar saçlarımıza da iyi geliyormuş.Aslında bir çok kişiden sarımsak özlü şampuanları duymuş ama bende birçoğu gibi kokusu vardır onun nasıl kullanırım diye düşüncelere kapılmıştım.

Uzun süredir de saç dökülmesiyle başım dertte.Birçok ürün denedim sanırım.Köklü bir sonuç elde ettim mi? Hayır.Neredeyse hepsi geçici yada birkaç günlük idare eder sonuçlar gösterdi.

İşte Zavoli Sarımsaklı Şampuan a başlarkende tereddütle başladım diyebilirim.




Öyle sanıldığı gibi sarımsak kokan bir şampuan değil.Hatta güzel bir sabun kokusu var.Yoğun kıvamlı unisex bir şampuan .Her yıkamada önerildiği gibi 2 kere kullandım.İlkinde normal yıkıyorsunuz ikinci yıkamada 2-3 dakika bekletiyorsunuz ki sarımsak özü saça nüfus etsin.
Güzel köpürüyor. Bazı yerlerdeki yorumlarda saçları sertleştirdiğini yazmışlar ama bende hiç öyle bir sonuç olmadı. Belkide saçlarımda hiç boya olmadığı için olabilir.Hem yumuşak yaptı hem de her banyoda dökülen bir avuç dolusu saçımın yarısı döküldü.Üstelik bu ilk kullanımdaydı.
İki haftadır düzenli olarak kullanıyorum ve sonuç beni çok mutlu etti.Çünkü saçlarımda eskiye oranla  neredeyse üçte biri kadar dökülme kaldı.Umarım kalan miktarda zamanla tamamen durur.

Ürünü Zavoli Cosmetic sayfasından daha detaylı olarak inceleyebilirsiniz.Unutmayalım ki saçlarımız bizim en kıymetli aksesuarımızdır. Ona değer vermeyi unutmayalım

Hoşça kalın ve sevgiyle kalın....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder