Menü

6 Mayıs 2015 Çarşamba

Annesine mutfakta yardımcı bir hediye arayanlara su ısıtıcı ve kahve makinesi


Annelerin mutfaktaki en büyük destekçisi olan mutfak aletleri, onlara alınabilecek en güzel hediyelerin başında geliyor. Özellikle zamanının çoğunu mutfakta geçiren anneler için kullanışlı küçük ev aletleri ideal bir alternatif oluyor.
Birbirinden kullanışlı mutfak aletleri arasında, tercihinizi annenizin şu an en çok ihtiyacı olan veya yenilemeyi düşündüğü ürünlerden yana kullanabilirsiniz. Anneniz su ısıtıcısını değiştirmeyi mi düşünüyor ya da kahve keyfini taçlandıracak bir kahve makinesine mi ihtiyacı var? O halde Beko’nun Kettle modelleri ile kahve makinelerine bir göz atma zamanı.
Mutfakların olmazsa olmazı su ısıtıcı, yiyecek ve içecek hazırlamada annelerin en büyük yardımcısı. Eğer annenize yeni bir su ısıtıcı almayı düşünüyorsanız, tercihinizi Beko’nun BKK 2103 modelinden yana kullanabilirsiniz. 3000 W gücüyle suyu hızlı ısıtma özelliğine sahip Beko BKK 2103 su ısıtıcı, annenizin yemekleri daha çabuk hazırlamasına yardımcı oluyor. Sağlam ve işlevsel oluşunun yanı sıra paslanmaz çelikten oluşan şık tasarımıyla da annenizin beğenisini kazanacak bir model.

Su seviye göstergesi sayesinde ne kadar su koyduğunuzu görebildiğiniz bu küçük mutfak aleti ile çay, kahve ve makarna gibi yemekleri çok daha pratik bir şekilde hazırlamak mümkün. Kireç önleyici özel filtresi ile içeceklerin daha temiz olmasını sağlayan Beko su ısıtıcı, 1.7 lt’lik kapasitesiyle de geniş bir hazne sunuyor. Tek dokunuşla açılabilen kapağı, kablo sarma bölmesi, kordonsuz kullanımı ve otomatik kapanma özellikleriyle su ısıtma işlemini kolaylaştıran Beko BKK 2103 su ısıtıcı, annenizin mutfakta geçirdiği zamanı kısaltarak daha keyifli hale getirecek. Su ısısı kaynama noktasına ulaştığında otomatik olarak kapanan BKK 2103, paslanmaz çelik gövdesiyle de hijyenik bir kullanım sağlıyor.
Eğer anneniz kahve tutkunuysa, kullanışlı ve şık bir kahve makinesi ona verebileceğiniz en güzel anneler günü hediyesi olabilir. Annenize güzel ve kullanışlı bir kahve makinesi almak istiyorsanız,  Beko’nun BKK 3065 KM modelini tercih edebilirsiniz. 



Şık tasarımıyla olduğu kadar kullanışlılığıyla cezbeden Beko kahve makinesi, cam demliği, su göstergesi ve sıcak tutma özelliğiyle kahve yapımını kolaylaştırıyor. Çıkarılabilir filtresi sayesinde temizliği kolay olan makinenin aksesuarları ise bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Böylece mutfakta dağınıklık ve temizlik gibi bir dert de kalmıyor. Hızlı ve pratik bir şekilde leziz kahveler hazırlayabilecekleri bu küçük yardımcı, sabah kahvaltıları sonrasında annenizin kahve keyfine keyif katacak. 

3 yorum: