Menü

14 Eylül 2015 Pazartesi

O da Nesi? Siyah Şampuan mı? REMOLENT

Uzun zamandır bloğa yazı yazmıyordum.Malum içinde bulunduğumuz kötü zamanlar yüzünden hiç yazasım gelmedi.
Neyse kötü günler inşallah tüm ülkemiz için tez elden son bulur inşallah.


Bloğumun bugünkü konuğu Remolent Şampuan.Başlıkta da dediğim gibi siyah bir şampuan hatta siyahtan öte katran gibi rengi var.

Cananilesummerparty etkinliğinde tanıştım Remolent ile.Tamamen bitkisel bir şampuan. O yüzden rengi bu kadar koyu. İçerisinde renklendirici herhangi bir katkı maddesi bulunmuyor.Yani doğal şampuan rengi bu.

Resimde elimde gördüğünüz gibi koyu kıvamlı ve yoğun bir yapısı var.Dökülme ve kepeğe karşı bir şampuan.Saçlarınızı yıkadığınızda banyonuzun durularken kapkara olacağını göreceksiniz.Sanki saçınızda koyu renk bir boya varmışta onu arındırıyormuşsunuz gibi oluyor.Ama saçınızın temizlendiğini anlıyorsunuz.Daha önce eşimde saç derisinde problem için dermatolog bir şampuan vermişti.Yıkayınca saçı gıcır gıcır ses çıkarıyordu sanki.O şampuanın da rengi koyuydu.Sanırım bitkisel gerçek şampuanların rengi bu kadar koyu oluyor.Bu şampuan bana onu hatırlattı.

Dökülme yada kepek yapmadı ama benden ziyade eşim daha çok memnun kaldı.Çünkü elimdeki yağlı saçlar için benim saç yapım kuru.O yüzden dahada kurudu saçlarım sanki.

Sadece eczanelerden yada kendi resmi sitesinden www.areilac.com.tr temin edebilirsiniz.Ürünler kutulu ambalajlarında 250ml lik şişelerde satılıyor.Epey büyük kutusu eşim uzun zamandır kullanıyor.

Bitkisel içerikli şampuan arayışında iseniz Remolent'i bir deneyin derim. 

Mutlu günler,mutlu yarınlar....

3 yorum:

  1. Son zamanlarda bitkisel ürünler ne kadar çoğaldı ve bu süper oldu şampuanı ben daha denemedim ama doğal olması süper ;)

    YanıtlaSil