Menü

25 Ekim 2015 Pazar

BİTENGİLLER KÖŞESİ

Bir süredir bloğumla ilgilenemiyorum.Havalar soğumaya başlayınca bizim evde hastalıklarda baş göstermeye başladı.Sanırım 10 gün kadar çektim sinüzit illetinden .Neyse ki şimdilik iyiyim.Umarım uzun süre uğramaz bana tekrar hastalık.

Bu arada elimde epey biten ürün birikti.Bende parça parça yazayım istedim.


Banyo ürünleri ile başlayayım dedim.

İlk önce Dalan d'olive zeytinyağlı duş jelini çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim.Kokusu bana ağır geldi.Ayrıca cildimde çok nemli bir histe oluşturmadı bende.O yüzden tekrar alabileceğim bir ürün değil maalesef.

Dalan'ı beğenmeyince hemen Selin Pembe greyfurt ve nar özlü duş jeline acil geçiş yaptım.Bu markanın meyveli kolonyasına hastayım zaten.Çok hoş ve fresh bir kokusu var duş jelinide çok sevdim.İçindeki taneciklerin biraz iri olmasını sevmedim.Ama kokusu ve ferahlığı süper.Tekrar alınacaklar listeme yazıldı adı.

Üçüncü ürün senscience silk moisture shampoo. Ürün ve marka ile yeni tanıştım öncelikle.Bendeki seyahat boyu sanırım.Ufak bir kutusu vardı.İnanılmaz beğendim.Saçlarım ipek gibi yumuşak oldu.Hem taranması çok kolay oldu, hem de saçıma nem kattı.Eğer kuru saç yapınız varda kesinlikle deneyin derim ben.İnternette  bazı sitelerde 300 ml kutudaki fiyatı 44,40 tl.Evet biraz pahalı fiyatı ama yıpranmış yada bakıma ihtiyaç duyan saçlarınız varsa kesinlikle parasını hak eden bu şampuanı alın derim.

Son ürün benim uzun süredir saçlarım için favori ürünüm olan ve vazgeçemedim Hc Hair Care Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi.Ne şampuan kullanırsam kullAnayım haftada en az 2 kere bu ürünü kullanıyorum.Özellikle saçlarıma bir işlem uygulanmışsa banyoda kurtarıcım diyebilirim.Bunu saçıma sürünce saçlarım adeta tel tel oluyor.Bu markanın şampuanI benim saçlarıma maalesef hiç iyi gelmedi, hatta yazmıştım bunu da blogta ama bu ovex tam benlik.Bu da alınacak listesine kaydedildi.

Bitengilerin bu bölümü sona erdi.Bir dahakinde görüşmek dileğiyle.

Mutlu pazarlar.....


1 yorum:

  1. Selin'in o duş jelinin kalbimde ayrı bir yeri var, belki de 40 50 tane farklı ürün denemişimdir ama onu ayrı seviyorum ve bu postu okuyunca bayadır kullanmadığımı fark ettim, özledim.:)))

    YanıtlaSil