Menü

16 Ekim 2015 Cuma

La Roche-Posay Spf 50+ Anthelios XL Güneş Kremi Fluido Ultra Light 50ml.



La Roche-Posay Spf 50+ Anthelios XL Güneş Kremi Fluido Ultra Light 50ml


Hassas ciltler özellikle yaz aylarında daha fazla özen ve dikkatli bir bakım istemektedir. Çünkü sıcak nemli hava beraberinde terlemeyi getirerek tahrişleri arttıracaktır. Güneş ışınları ve yanlış kullanılan kozmetik ürünleri de bu ciltlere zarar verebiliyor. Cildin günlük bakımında, düzenli ve nazik bir şekilde temizlenmesi, güneşten korunması ve nemlendirilmesi gerekmektedir. Önemli olan cilt problemleri çözümünde yoğun bakım uygulanarak hassasiyeti dengelemek ve sağlıklı bir cilde kavuşabilmektedir. Günümüzde güneş kremleri olarak birçok ürün piyasada bulunmakta ve kullanıcılara bu konuda yardımcı olmayı hedeflemektedir. Bu kremler içerisinde en çok kullanılan bir ürünün yapısı hakkında sizlere bilgi vermiş olacağız.

La-Roche Posay Spf 50+Anthelios XL Gunes-Kremi Fluido Ultra Light, yoğun bir şekilde güneş ışığına maruz kalan ve alerjiye eğilimli cilt tipleri için etkin çözümler sunmaktadır. Ayrıca normal ve karma ciltler için de uygulanabilmektedir. 50 ml olan ürün boyutuyla beraber kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Ürünün faydaları arasında sıralayabileceğimiz; cildi yağlandırmadan temizlik sağlar ve ciltte herhangi bir iz bırakmaz. Suya karşı dayanıklı bir özelliktedir. Ciltte kullanıldıktan sonra fark edilmez ve yapışkanlık hissi bırakmaz çünkü çabuk emilebilmektedir. Dermatolojik olarak test edilmiş ve parfüm içermez. Cildi güneş yanıklarından ve cilde büyük zarar veren UV ışınlarından korumaktadır. La Roche- Posay Güneş Kremi Fluido Ultra Light ürünü ciddi anlamda cildinize olumlu etki sağlayabilmektedir. Günlük hayatta hep şikâyet ettiğimiz güneş ışınlarına karşı üretilen bu krem sayesinde artık rahat bir cilde sahip olabiliyorsunuz.


Kullanım şekli ve sıklığı: Güneşe çıkmadan önce yüz bölgenizin tamamına uygulayabilirsiniz. Her 2 saatte bir ya da her yüzmeden sonra da tekrarlanabilmektedir. Cildinizin suyla temas ettiği her an itibariyle kullanmanız önerilmektedir. Güneş ışınlarına karşı büyük bir savunma mekanizması gerçekleştiren La Roche-Posay Spf 50+  Anthelios XL Güneş Kremi Fluido Ultra Light, artık bu sorunu yaşayan herkesin kullanması gerektiği bir güneş kremi haline gelmiştir. Günlük hayatta güneş ışınlarına sürekli maruz kaldığımız da göz önünde bulundurulduğunda, bu ürünün kullanımı artık zorunlu olarak düşünülebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder