Menü

17 Ekim 2015 Cumartesi

Sebamed Feminine Intimate Wash 200ml


Kuru bir cilde sahip olmak hiçbir insanın istemeyeceği bir cilt türüdür. Ciltteki sorunlar, bir mevsimden başka bir mevsime geçerken ya da günlük hayatta radikal bir değişiklik ortaya çıktığında baş gösterir. En rahatsızlık veren cilt sorunlardan biri de cilt kuruluğudur. Birçok dış etkenlerden etkilenen cildimizi nemli tutmaya özen göstermeli ve kurumasını engellemeliyiz. Ancak nemlendirirken sağlıklı yollara başvurulmalıdır. Cilt kuruluğuna sebep olan durumların başına cildi tahrişe maruz bırakacak kadar yıkamak, çok sıcak ortamlardan kaçınmak ya da cildi kötü hava koşullarına maruz bırakmaktır. Aynı zamanda yaş ilerlemesi de ciltte değişikliklere sebep olur. Ancak cildin yaşlanmasına sebep olabilecek alkol ve tütün ürünlerinden de uzak durulmalıdır. Bu gibi basit konularda dikkatli olmak cildi hem kuruluktan kurtarır hem de sağlıklı bir görünüme kavuşturur.
Bu gibi rahatsızlık verici cilt problemleriyle başa çıkabilmek için birçok ürün geliştirilmiştir. Bunların içerisinde en etkili ve sağlıklı olanlarından biri de Sebamed Feminine Intimate Wash bakım ürünüdür. Bu ürün 200 mL şeklinde piyasaya sunulmuştur. Etki alanı cildi nemlendirme ve temizlemedir. 

SebamedFeminineIntimateWashbakım ürünü, dış genital bölgenin temizliği ve intim hijyeninin korunması ve desteklenmesi için özel olarak formüle edilmiştir. Ayrıca doğal tensidler ile PH’si3.8’e ayarlanarak laktik bakterilere karşı mücadele özelliği kazanmıştır. Bu ürünün yapısı hassas formüllerden oluşmuştur ve vajenflorası doğal koruyucu olan asit mantonun gelişimine yardımcı olur. Doğal koruyucu asit mantonun gelişimine destek olurken bir de koruyucu fonksiyonunu da stabilize etmeyi sağlar. Bütün bunların yanı sıra cilde nem kazandırır ve cildi rahatlatarak yatıştırır. Bileşimlerinde barındırdığı Alfa Bisabolol yapısının da cilde önemli katkıları bulunmaktadır. En önemli iki yararı cildi pürüzsüzleştirmeye yarar ve hassas olan cildin gerekli bakımını karşılar.

SebamedFeminineIntimateWash bakım ürününün de belirlenmiş bir uygulama tekniği vardır. İlk olarak nemli olan cilde nazikçe uygulanıp cilde iyice yedirilmelidir. İyice yedirildikten sonra cilt bol su ile durulanmalıdır. Bu ürünün belirli bir uygulama sıklığı ise yoktur. Kişi, ihtiyaç duyduğu an kullanarak cildini temizleyip nemlendirebilir.
Kullanım sıklığı; ihtiyaç duyulduğu anlarda uygulanabilir.

Kaynak : http://www.dermoeczanem.com/sebamed-feminine-intimate-wash-200ml

1 yorum:

  1. Sebamed in ürünleri hep güvenli ve doğal gelmiştir bana :) bu ürünü de bi ara edinsem fena olmayacak sanırım ;)

    YanıtlaSil