Menü

18 Ekim 2015 Pazar

SolanteAcnes Sun CareLotıon Spf50+ Action LongueDuree 150ml






Çoğu insanın olmak için can attığı bronzlaşma olayı aslında cilde ciddi zararlar vermekte. Birçok bayanın güzelleşme sırrı olarak bildiği güneşte yanma olayı, deri kanserine kadar pek çok soruna yol açabilir. Bronz bir ten çoğu kişiye göre insanı güzelleştirir ve sağlıklı bir olaydır. Kişi ne kadar bronzlaşmış ise o kadar sağlıklı olduğunu düşünür. En çok da kış aylarında soğuk algınlığa karşı koruyacağına inanılır. Oysa durum deri hastalıkları uzmanlarına göre ise hiç de öyle değil, aksine bronzlaşmayı bir “deri hasarı” olarak adlandırıyorlar. Uzmanlara göre bir kişinin yaşamı boyunca 5 kereden fazla güneş yanığına sahip olması ciddi hastalıklara yol açabilir. Bu hastalıkların başında deri kanseri gelmektedir. Bu sebep ile aşırı güneş ışığına maruz kalarak güneş yanığı oluşması sağlık açısından zararlıdır.
Güneş ışınlarının insanlarda verdiği zararı engellemek için birçok marka bakım ürünü geliştirmiştir. Bu markaların en sağlıklı ve etkili olanlarından biri de  Solante Acnes Sun Care Lotion Acting SPF50+ ürünüdür. Bu ürünü Solante markası geliştirerek piyasaya sunmuştur. Piyasada 150 mL halinde bulunmaktadır. Etki alanı ise pek çok insanın isteyerek ya da istemeyerek maruz kaldığı güneş ışınlarından koruma ve cildi matlaştırmadır. Bu ürünü daha çok yağlı, sivilceli ve sivilceye meyilli ciltlerin tercih etmesi uygundur. Ürünün pek çok faydaları bulunmaktadır. SolanteAcnes Sun CareLotion SPF50+  Action LongueDuree bakım ürünü daha çok yağlı ve akneli ciltler için uygun görülen koruyucu bir bakım ürünüdür. Yağsızdır, non-komedojenik ve hipoalerjik özelliğe sahiptir. Suya dayanıklılığı sayesinde su değmesi durumunda etkisini devam ettirir. Cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı maksimum düzeyde koruyarak sağlığa büyük katkı sağlar. İçeriğinde bulundurduğu Antimikrobiyal özellik göstererek cildi bakterilerden korur. Cildin uzun süre nemli kalmasını sağlayarak ciltte kuruluk oluşmasını da engeller. Aşırı yağ oluşumunu da engelleyerek cildin mat bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Kullanım şekli temizlenmiş olan bir cilde güneşe çıkmadan 20-30 dakika önce uygulamaktır. Kullanım sıklığı ise her sabah olmalıdır ancak gerekirse gün içerisinde de uygulanabilir.

Solante ürünlerini online olarak sipariş verebilmeniz için :http://www.dermoeczanem.com/solante

1 yorum: