Menü

14 Ocak 2016 Perşembe

Bioderma Cilt ve Saç Bakım Ürünleri İncelemesi

Merhabalar,

Bugün size daha önceden bir kaç ürününü denediğim ve yeni kullanıp memnun kaldığım Bioderma ailesinden bir kaç üründen bahsedeceğim.




Bioderma Abc derm moisturising milk bebek ve çocukların hassas tenleri için besleyici vücut losyonu daha önceden kullandığım ürünlerden.Kış ayları olunca malum vücutta kuruluklar başlıyor.Benim ufaklıkların da vücutları kurudur.Özellikle banyo sonraları çok kullandığım bir ürün.Yumuşak tenleri dahada yumuşacık oluyor.

 ABC Derma şampuan bebek ve çocuklar için geliştirilen şampuanlardan.İçinde paraben bulunmuyor.Ama benim iki oğlumun saç yapısına da uygun olmadı.Kepek yaptı nedense.Saçları yumuşak yaptı ama dediğim gibi çok uymadı bize.Belki bebekler için daha uygun olabilir.

Bioderma Hydrabio Tonic Losyon.Özellikle nemsiz ciltler için nemlendirici özelliği de sahip olan bir losyon.Makyaj sonrası temizlenmiş cilde denge ve yumuşaklık katıyor.Ben biodermanın makyaj temizleme ürününü de çok seviyorum.

Temizlik ve tonikleme işleminden sonra Bioderma Hydrabio gel crem ile cildimin son dokunuşunu yapıyorum.Kokusuz bir krem ve yağlı değil.Cilt hemen emiyor kremi ve çok güzel nemlendiriyor.Sanırım bu ürün bitene kadar yüzüm için başka nemlendirici arayışına girmeyeceğim.

Bioderma ailesine eczanelerden yada internetteki satış sitelerinden ulaşabilir ve güvenle kullanabilirsiniz.

Mutlu ve inşallah huzurlu günlere...

#Ebrushkailebrunc hediyesidir.

1 yorum:

  1. bioderma nın ürünleri bana oldum olası hep çok güvenli geliyor nedense güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil