Menü

21 Ocak 2016 Perşembe

Çocuğum Yine Hasta Dememek için MÖLLERS Deneyin

Karlı bir Ankara sabahından herkese merhabalar.

Haftalardır özellikle çocukların hasretle beklediği kar nihayet dün gece başladı ve sabah her yeri beyaza bürüdü.Çok yağınca okullarda tatil oldu haliyle.Çocuklar dışarıya kendilerini sabahın erken saatinde attılar.

Ankara soğuğu malum birde buna şu aralar gündemdeki yaygın gripte eklenince hasta olacak çocuklar diye her anne gibi telaşım oluyor kış aylarında.Ama bunu geçen seneden beri epey azaltmış durumdayım.Nedeni Möllers.


Aslında bir çok anne daha önce çocuğu için balık yağını duymuş ve denemiştir.Tıpkı benim gibi.Ama Möllers'le tanışana kadar gerçek balık yağı vermediğimi far kettim.Biz ailecek haftada en az 1 -2 kere balık yemeğe çalışırız.Ama çocukların direnci kış gelince hemen çabucak kırılıyor.Takviye mutlaka şart bence.

Şimdi neden Möllers? diyeceksiniz.

Möllers Omega 3 dünyada 160 yıldır üretimi yapılan tek omega3 ürünü.Gerçek Norveç patentli ve zengin omega3 kaynağı bakamından gerekli tüm belgeleri olan güvenilir bir marka.

Benim iki oğlumda geçen seneden beri kullanıyor.Özelikle kış aylarında daha çok kullandığım bir ürün.Bu sene kar çok yağmayınca Ankara'da meşhur ayaz çocukları çabuk hasta etti.Sınıfımızdaki bir çok çocukta gribal enfeksiyon var.Çok şükür iki oğlumda bu dönemi hastalıksız atlattılar.Hafif kırgınlık olsa bile ayakta 1-2 gün hemen toparlayarak geçirdiler.Bunu hem düzenli beslenmeye hem de Möllers'e borçluyum ben.

Ayrıca çocukların bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi iştahlarını da düzenliyor.Günlük 1 şeker kaşığı veriyorum ölçek olarak.Tadı da kötü değil hatta tatsız denebilir.

Sizde çocuklarınızın bağışıklık sistemlerini güçlendirmek ve sağlıklı büyümelerine katkıda bulunmak istiyorsanız Möllers'i deneyin derim.Özellikle okul dönemlerinde inanın çok faydasını göreceksiniz.

Ürünü hemen hemen tüm ezcanelerde bulabilirsiniz.Hatta çoğu eczane gelen küçük hastalara Möllers önerisinde bulunuyor.Fiyatı en son 59 tl idi.Evet rakamı yüksek gibi gelebilir ama inanın etkisi yanında rakam hiç umrunuzda olmayacaktır.

Bugünlük bu kadar çocuklar tekrar dışarı çıkmak için sabırsızlanıyorlar.Daha kardan adam yapacağız.

Mutlu ve bol sağlıklı günler...


1 yorum:

  1. Bu urunden memnun kalan cok insan var cevrem de evet fiyati cok gibi olabilir ama hasta olsalar doktor ilac parasi daha fazla tutacak borde bunyelerine ilac yuklemesi yapilacak bu daha mantikli

    YanıtlaSil