Menü

4 Ocak 2016 Pazartesi

Ebruyla Kışa Merhaba Etkinliği

Geçtiğimiz 19 aralıkta benim için yılın son etkinliği olan #ebruylakisamerhaba etkinliğine katıldım.


Etinlik Kezban Cafe'de gerçekleşti.Küçük ama sevimli bir mekan.İşletme sahibi de gerçekten çok ilgili bir bayandı.

Etkinlikte dress code:mavi renkti.Hepiimiz mavileri giyinip bir araya geldik yani.Sağolsun güloannemutfakta Gülten abla hepimize birer mavi şal hediye etti.İnce düşüncesi için teşekkür ederim.
Ebru masayı ve masa süslerini de kendi elleriyle hazırlamıştı.







Etkinlikte bol bol sohbet etme sansımız oldu.

Etkinlikte ilk önce para ve yaşam koçu Pelin Narin Tekinsoy hanım para idaresi ve paranın yaşamımızdaki amaç mı yoksa araçmı olduğu konusunda bize çok yararlı bilgiler verdi.Bu konu hakkında bir kitabı da var.Kitabı çekilişle sevgili gülsen kazandı.



Blogger arkadaşlarımızdan Nurşen elleriyle pasta hazırlayıp bize süprizde yapmayı ihmal etmedi.Acayip lezzetliydi ellerine sağlık




Sevgili Ebru tabi bizi boş göndermedi.


Okyanus Hobi Tasarım sevgili Ebru'nun el emeği göz nuru ile hazırladığı süsleri sayfasına bakarsanız çok güzel bebek ve nikah şekerleri yaptığınız göreceksiniz.



Özellikle temizleme solüsyonu bir harika


Sensience ürünleri saçımşahane.com dan temin edebilirsini.


Lesoleil Şampuan  özelikle güneş görmeyen yani kapalı bayanlar için üretilen bir ürün.


Mustela çocuklarımın bir numaralı şampuanı 



Türkiye’nin en önemli alçı üreticilerinden ABS Alçı ve Blok Sanayi A.Ş. ürettiği yüksek kalitedeki alçı ürünleriyle hem yerli hem de yabancı piyasada adından sıklıkla söz ettiriyor.
 Günümüzde giderek kalabalıklaşan iç mekanlar ve çevresel etkilerle giderek kirlenen hava, bu alanda yenilikçi çözümlere ihtiyaç doğuruyor. Havalandırma ve ortamdaki hava kalitesini artırmaya yardımcı özellikleriyle ABS Oxicoat ve ABS Alize serisi ürünler tam da bu gibi sorunlara çözüm olarak tasarlandı.

iki yeni ürün serisi ise günlük yaşama doğrudan etkisiyle ön planda.
ABS Oxicoat Serisi Ekolojik Toz Alçılar; kötü kokuları yok ederek ortam havasını düzenliyor. Doğal elementlerden oluşan bu ürün, küf ve bakteri oluşumunu önlerken, nem seviyesinin dengelenmesinde de aktif rol oynuyor. ABS Oxicoat serisi ürünler, zararlı gazları azaltarak daha ferah bir ortam sağlanmasına yardımcı oluyor.

serisi ise günlük yaşama doğrudan etkisiyle ön planda.



Koş gelince evimizde olması gereken bir marka Doğadan.Zencefil ve limon kabuklu tam Ankara ayazında içimizi ısıtacak bir seçim.


Bebak El kremi ve makyaj temizleme mendili için çok teşekkürler.


Organik ev tekstilinin öncü markası ecocotton çevreye saygı ve sosyal sorumluluk anlayışı içinde insanı ve doğayı ön planda tutan üretim bilinciyle üretim yapmaktadır.Üretim anlayışını dünya çapında tanınmış ve kabul edilmiş Gosts ve Coko-teks sertifikalarıyla tescilleştirmiştir.

Ecocotton ürünlerini sadece ev tekstili ,le sınırlandırmayıp organik bebek zıbın setleri,panço setleri,organik bebek nevresim setleri,organik çocuk bornozları da ürün çeşitliliğine ekleyerek yediden yetmişe tüm tüketicilere hitap eden ürün yelpazesi ile Türkiye'de ve yurt dışında Amerika ve Avusturalya başta olmak üzere birçok ülkede hizmet vermektedir.%100 organik pamuktan üretilen ecocotton ürünleriyle evinizde doğal sağlıklı ve huzurlu bir ortam oluşturmak artık mümkün.
Organik pamuk saflığında pastel renklerde doğayla iç içe sıcak ve zevkli mekanlar oluşturmak için www.ecocotton.com.tr sitemize davet ediyoruz.




Babycorner ağız ve ter bezi ile lolipop gibi şeker görünümlü hediyelik eşya göndermiş.Çok sevimli.

Abartmıyorlar gerçekten çok kabartıyorlar.Yuva maya sloganı ile gerçekten örtüşen bir marka


Blogger dostu bir firma.En tatlı hediyelerden biri Tatlımo'dan.Bu macaronlara bayıldım,özelikle limonluya


Hc HAİRCARE yıllardır benimle olan marka .Özellikle Hc ovex saçlarımın bir numaralı dostu.


Bu kocaman içi tatlı ürünlerle dolu kutu için Pakamya'ya teşekkürler


BU güzel etkinlik ve emekleri için Ebru'ya sonsuz teşekkürler.

Mutlu günler....

1 yorum:

  1. Harika bir buluşmaydı..
    Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isterseniz :
    http://www.ankaraetkinlik.com/ebruylakisamerhaba-bulusmasi/
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)

    YanıtlaSil