Menü

26 Ocak 2016 Salı

Mediwell Dudak Bakım Kremi

Soğuk hatta buzzz gibi bir Ankara sabahından herkese merhabalar.

Malum yarıyıl tatili başladı tatil içinde bir programı olmayan benim gibi veliler napsınlar evde çocuklarla vakit geçirme talaşına düşüyorlar.

Gerçi benim iki erkek kardeş oyun oynama konusunda epey iyiler maşallah.Ara da da tiyatroya falan gidiyoruz.Sanırım 15 gün böylece geçer.

Neyse lafı uzatmadan bugünkü blog konuma geçelim.Malum kış geldi,dudaklarımızda kurumaya başladı.Bunun için size kendisi küçük ama etkisi büyük bir üründen Mediwell dudak bakım kreminden bahsetmek istiyorum.


Evet bu küçük sevimli kutular gün içerisinde helede soğuk havalarda dudaklarınızı nemlendirmede çok yardımcılar.İçerisinde A ve E vitaminleri varmış.Bu vitaminler yağda çözülebilen bir vitamin türü.Böylece kolayca emilip dudaklarınızdaki çatlak ve prüzleri gidermeye yardımcı olur.

4 farklı seçeneği var.Muzlu,çilekli,kavunlu ve tutti frutti.Ben çileklisi ile başladım.Gün içinde çok güzel nemlendiriyor.Dışarı çıktığınızda soğuk havanın oluşturduğu o kuruluğu gerçekten engelliyor.Ben çantama da bir tane attım.Dışarıdayken unutursam hemen elime geliyor.Kutusu küçük olunca her yere sığıyor.

Dudaklarınız için önlem almadıysanız hemen Mediwelli deneyin derim.

Sıcacık haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder