Menü

24 Mart 2016 Perşembe

PROZİNC ŞAMPUAN NASIL MI?

Etkinlikte firmalar tarafından hediye edilen ürünleri denemeden yazmayı doğru bulmadığım için hemen hemen yazdığım bir çok ürünü ya sonuna kadar ya da kutusunun yarısına kadar kullanıp yorumlamaya çalışıyorum.

En son kullandığım şampuan Prozinc Plus Şampuan oldu.


Özellikle saç dökülmelerine karşı etkili olduğu yazınca 1 kutuyu tamamen bitirdim.

Evet vaad ettiği gibi dökülme yapmadı saçımda.Kepeklenme falanda olmadı.Benim saç tüpüm kuru saçlarım çabucak tarandı.Ama!

İşte bu "ama" benim için çok önemli.Saçlarımı ilk yıkadığım gün gayet güzel,yumuşak,mis gibi ama ertesi gün resmen saçlarımda bir ağırlık oluşmaya başlıyor.Sanki tüm gün nemli ve tozlu bir ortamda kalmışım gibi saçlarım sönüyor ağırlaşıyor adeta yağlanıyor gibi olmaya başlıyor.Önceleri acaba benim saç tipimle mi alakalı diye düşündüm ama kullanan bir kaç arkadaşımdan da aynı şikayeti duyunca sanırım ürünün böyle bir eksisi olduğuna karar verdim.

Kullanıp memnun olan varsa lütfen yazsın belkide gerçekten benim gibi saç tipleri için böyle bir sorun arz ediyor olabilir.

Mutlu haftalar...



1 yorum:

  1. Prozinc şampuanlarından ben memnun kalmadım çünkü saç derimdeki yağlı egzama rahatsızlığını iyice arttırdı maalesef bu yüzden asla almam bir daha. Sevgiler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil