Menü

11 Nisan 2016 Pazartesi

BİZİM AKUPUNKTUR MACERAMIZ

Herkese merhabalar

Bir süredir yazı yazamıyorum ve bu beni çok rahatsız etti.Çocuklar ve ben şu herkesin kapıldığı geçmek nedir bilmeyen gribal enfeksiyona yakalandık ve hala küçük oğlum tam anlamı ile atlatmış değil.

Küçük oğlumda reflü var .Kullandığı antibiyotıkte maalesef reflüsünü tetikledi.İlaç kullanma taraftarı değilimdir aslında ama reflüsü olan bilir resmen süründürür insanı.
Ama bu sefer ilaç değilde akupunktura başlayalım artık dedik.

Akupunktur tedavisi uzakdoğuda başlayıp dün dünyaya yayılan bir tedavi yöntemi.İnsan vücudunda bulunan 365 akupunktur noktasına hastalığın nevine göre  ince iğneler ile yapılan bir tedavi.Akupunkturun hiç bir yan etkisi yok.Çünkü hastanın kendi ezim ve sinirsel hücreleri ile tedavi ediliyor.

Kullanılan iğneler saç teli kadar ince ve çelik iğnelerdir.Kullanılan her iğne teke seferliktir.Çıkarılınca atılır.

Biz ilk büyük oğlumda tanıştık akupunkturla.Sebepsiz yere mide bulantıları kusmalar ve öksürükler  başlayınca doktora gittik.Birçok hastane sebep bulamadı.Hatta en son gittiğimiz doktor kardeş kıskançlığından dolayı bu siz bir psikoloğa götürün dedi.Bu arada oğlum daha 6 yaşındaydı.Ama kardeş kıskançlığı bile olsa gece saat 4 te uykudan uyanıp kusmaz diye düşündük.En son eşim tavsiye üzerine başka bir özel doktora götürdü yapılan tahliller sonucu oğlumda reflü olduğu anlaşıldı.Bİr süre ilaç kullandık.Ama ilaçlar geçici çözüm sunuyordu.Bize kökten çözecek ilaçsız bir şey lazım diye araştırma yaparken akupunkturla tanıştık.Üstelik o dönmede devlet bünyesinde çok uygun bir rakamla seansları yapılıyordu.

Oğluma tam 9 senas akupunktur yaptırdık.İlk 3-4 senastan sonra kusmalar öğürmeler ve iştahsızlık geçmeye başladı.9 senas sonunda da tamamen geçti.Akupunktur yaptıralı yaklaşık 4 yıl oldu çok şükür oğlumda reflü tekrarlamadı.
Yaklaşık 1 aydır şikayetleri artınca bunu bilen bir aile olarak şimdi küçük oğluma başladık.Yine devlet hastanelerinde yapılıyor.Seansı 50 tl.Sıra almanız ama pey zor oluyor çünkü çok kalabalık.Zayıflamadan tutunda eklem ağrılarına sinüzite,alerjilere kadar birçok hastalık için gelen var.

Biz şimdilik hafta 1 gün gidiyoruz.Sanırım 5 senastan sonra 15 gün falan uzayacak.Çünkü diğer oğlumda  öyle olmuştu.Henüz 2 senas oldu bizim.Ama kusmalar durdu.Sabah iştahsızlık hala var ama umuyorum ki yakın zamanda oda geçecek.Çocuklar için küçük iğnelerden kullanıyorlar.Eymen gayet rahat yaptırıyor.Hiç hissetmiyorum diyor.Seans süresi yaklaşık 20-30 dk sürüyor.


Sizinde bu tarz şikayetleriniz varsa mutlaka akupunktur deneyin derim.Özel merkezlerde yapıldığı gibi devlet hastanelerinin akupunktur merkezlerin de de yaptırabilirsiniz.İnanın ilaçsız çözüm vücut için en iyisi.

Sağlıklı ve mutlu günler..

2 yorum:

  1. geçmişler olsun kuzuya çabucak geçip gitsin

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun umarım sonuna kadar bu illetten kurtulursunuz :(

    YanıtlaSil