Menü

25 Nisan 2016 Pazartesi

Ne Okudum: BÖĞÜRTLEN KIŞI

Kitap okumak çok güzel bir şey.Hele de konu ve yazarın akıcı anlatımı güzelse elimden düşüremiyorum.

Bu aralar tavsiye üzerine Sarah Jio kitaplarına başladım.İlk olarak Böğürtlen Kışı'nı okudum.Tek kelime ile bayıldım.Anlatımı o kadar güzel ki sanki oradaki karakterlerle konuya dahil olmuş gibi hissettim kendimi.


Sanırım 1 günde okuyup bitirdim.Yazarın hikaye tarzı her kitabında böylemi bilmiyorum ama şuan ikinci kitabını okuyorum onda da aynı tarz anlatım var.Geçmiş ve ileriki bir zaman arasında hikayeler anlatılıyor.Yani şimdi yaşayan kahraman eski tarihle şimdi arasında sürekli gidip geliyor.Ama kopukluk yok.Yani her bölümü okuduğunuzda eski ile yeni zaman arasındaki konu ufak ufak birbirine bağlanıyor.

Kısaca ben bayıldım.Herkesin övdüğü kadar varmış kitap.Şuan "Yeşil Deniz Kabuğu"nu okuyorum.Hastalıklar yüzünden biraz uzun sürdü.Ama konusu yine harika.Yarısına geldim kitabın ve her fırsatta açıp iki sayfada olsa okuyorum.Acaba ne olacak kız sonunda kimi seçecek yada erkek kahramana ne olmuş diye merak içindeyim. Bitince onuda yazarım size.

Kitaba başlama arzusu depreşenlere şiddetle Sarah Jio önerilir.Eminim sizde bayılacaksınız.Ayrıca fiyatları da çok uygun.Bazı yerlerde 15-20 TL arası gördüm ben.Kitaplığınızda mutlaka olması gereken kitaplardan.

Hadi bana iyi okumalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder