Menü

23 Haziran 2016 Perşembe

Anway L.O.C. Genel Temizlik Ürünü

Herkese çok sıcak bir Ankara'dan merhabalar.Yaz gelmedi diyenler işte buyurun yaz geldi kavruluyoruz bile.Bide ramazan olunca sıcakla baş etmesi epey güç.İftarda bol su içmeyi ihmal etmeyin.Az kaldı zaten bayrama:)

Bugünün ürünü temizlik maddesi.Küçükken  bayram gelince şeker toplamak yeni bayramlık kıyafetler birde akraba ziyareti aklımıza gelirdi.Büyüyünce  kadınlar için bayram demek temizlik demek oluyormuş.Sanki bir tek bayramda dip köşe temiz olacak.Yada bayramda ziyarete gelenler temizlik teftişine geliyormuş gibi harıl harıl tüm evi bal dök yala kıvamına getiriyoruz.Bu kadınlardan biride benim itiraf ediyorum:).

Normalde de temizlik yapmayı çok seven biriyimdir ama bayram yaklaşınca bende kendimi o umarsızca kendimi paralarcasına olan temizlik aşkına kaptırıyorum.Hele birde arkadaşım yada tanıdık birisi yeni bir ürün öneriyorsa hemen alıp fırsat bu fırsat deyip dalıyorum temizliğe.Uzun süredir L.O.C Amway Genel temizlik ürünü çok güzel diyen insan sayısı çevremde bir hayli çoktu.Ama hiç denememiştim.Bu bayram temizliğini fırsat bilip sevgili öğretmenimiz Gülten Göktan'nın önerisi ile  aldım.


Öncelikle formülü doğada çözünür özellikte bir ürün dedikleri için hoşuma gitti.Evin hemen hemen her temizliğinde kullanıyor.Toz almak,cam silmek,fayans yüzeyler ahşaplar,mutfak dolapları vb. Hatta bir çok kişi bu deterjanla kullandığın suyu çiçeklere dök çok besliyor bile dediler ama güvenemedim ne yalan söyleyeyim.Sonuçta tamamen doğal bir ürün değil.İçeriğinde mutlaka kimyasal bileşenler vardır.Ben ilk cam sildim.Gerçekten süper siliyor camları.Hiçbir leke bulanıklık bırakmadı.Daha sonra mutfak dolapları ve fayanslarımı da L.O.C.ile sildim.Hem pratik hemde gerçekten güzel temizledi.Orta boy bir plastik kap düşünün onun içine 1 yemek kaşığı kadar döktüm ve sıcak su ile tüm dolap ve fayanslar pırıl pırıl oldu.Ayrıca ellerim hiç ama hiç tahriş olmadı.Kullandığım bir çok ürün özellikle tırnak kenarlarımı mahvederdi.Hatta her büyük temizlik sonrası ellerimde mutlaka parçalanan kanayan yerler olurdu.Ellerim şuan gayet yarasız beresiz durumda.

Fiyatları her yerde değişik. İnternette 18-24 tl arası bir çok sitede var.Hatta sosyete pazarlarında da çok satılan bir ürün.Bizim buradaki sosyete pazarında 18-19 tl gibi bir fiyattı.

Diğer ürünlerini daha denemedim ama genel temizlik ürününü çok beğendim.Sanırım uzun süre alacağım temizlik ürünlerinden biri olacak. Önerisi için Gülten hocama çok teşekkürler.Sizde denemelisiniz bence.

Mutlu günler...

2 yorum:

  1. Bende kullanıyorum Amway Loc ürününü seninle aynı görüşteyim ve memnunum.Güzel seçim.Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  2. L.o.c ve amway in birçok ürününü yillardir kullaniyorum çok memnunum.

    YanıtlaSil