Menü

16 Şubat 2017 Perşembe

Güvendiğim Bir Marka Yves Rocher

Herkese merhabalar.Her ne kadar makyaj bloğu olmasam da her kadın gibi makyaj ve güzellik ürünlerini seviyorum.Sevdiğim  yada kullandığım ürünleri de bloğumda yazmayı seviyorum.

Bugün tek ürün değilde marka olarak bahsetmek istiyorum. Yves Rocher .Bir süredir ürünlerini çok severek kullanıyorum.Hatta en son bir etkinlikte duş jeli hediye edildi.İnanılmaz güzel kokuyor.


Aslında Yves Rocher makyaj ürünleri ile de tanışmam etkinlikler sayesinde oldu.Avmlerde hep gezerken bakındığım ama acaba ürünleri güzel midir diye tereddüt ettiğim bir markaydı.Kullandıkça ürünlerini çok sevdim.Bir kere gerçekten kaliteli.Mağazaları çok cezbedici ürünler ile dolu.Arada çok güzel indirimler oluyor.Takip ederseniz bir çok ürünü çok uygun fiyata alabilirsiniz. Hatta illa dışarı çıkıp indirim takip edeyim gezeyim demenize bile gerek yok.Bu sanal dünya işimizi o kadar çok kolaylaştırıyor ki.Yves Rocher'in http://www.yvesrocher.com.tr/control/makyaj/ sayfasını tıklayarak ta makyaj ürünlerine çok kolay ulaşabilir inceleyebilir ve indirimleri takip edebilirsiniz. 

Ben en son oğluma şampuan almıştım.Hatta indirimi yakalayıp neredeyse yarı fiyatına almıştım.Kalem eyelineri benim gibi eyeliner sürmekte zorlananlar için biçilmiş kaftan mesela.Uç kısmı kalem gibi olduğu için çok dağıtmadan sürebiliyorsunuz.

Keçe Uçlu Eyeliner

Hatta sanırım siteye bakınırken fark ettim.%30 indirimli fiyatla satışta.Bir de rujlarına bayılıyorum.Dudakta duruşu çok güzel.Ben mat yapıda olan rujlarını tercih ediyorum.

Ultra Yoğun Renkli Kalıcı Ruj

Uzun süredir kullandığım ve bittikçe tekrara aldığım rujum bu.kODU:88956. Yumuşak yapıda ve hem esmer hem de beyaz tenlilerin çok rahat kullanabilecekleri bir renk..

Evet fiyatlar çok çok ucuz değil.Bu  konu makyaj konusunda ne kadar titizlendiğinizle de alakalı bence. Şunu unutmamak lazım.Cildimize kullandığımız her ürüne dikkat etmemiz lazım.Kalitesiz ürünler cilt deformasyonlarına hatta kansere varan  ciddi hastalıklara neden olabilir.Makyaj malzemeleriniz az olsun ama öz kaliteli malzemelerden olsun derim ben.Bende aman aman çok müthiş ve sürekli makyaj yapan birisi değilim, ama mutlaka kaliteli ürünler alarak kullanmaya özen gösteriyorum.Bu markalardan biride Yves Rocher.

Sizinde kullandığınız öneri markalarınız neler?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder