Menü

8 Nisan 2017 Cumartesi

En İyi Doğum, Bebek ve Hamile Fotoğrafçıları gigbi’de!


Bebeğinizin doğduğu an, hayatınızın en önemli anlarından biridir. Bir bebeğin doğumuna şahit olmak, büyüdüğünü görmek her anne-baba için çok değerlidir. Bu güzel günler maalesef çok çabuk geçiyor. Zaman akıp giderken geriye sadece anılar kalıyor. Anıları canlı tutmanın ve ölümsüzleştirmenin yolu ise fotoğraflardan geçiyor. Bebeğinizin doğduğu anı, büyümesini ve  doğum gününü fotoğraflayarak bu güzel anların ölümsüz hale gelmesini sağlayabilirsiniz.


Günümüzde pek çok insan fotoğrafçılık hizmeti için internetten araştırma yapıyor. Fotoğrafçıların programları genellikle çok yoğun oluyor. Özellikle doğum fotoğrafçıları neredeyse haftanın her günü çekime gidiyor. Fotoğrafçılara ulaşmak, onlarla iletişim kurmak da bazen zor olabiliyor. Eğer aradığınız fotoğrafçı sizi bulsun istiyorsanız gigbi’den doğum fotoğrafçısı ve bebek fotoğrafçısı için talep oluşturabilirsiniz. 



Doğum fotoğrafçılığı ve bebek fotoğrafçılığı hizmetleri için gigbi.com’a girebilir ve kısa bir form doldurarak anında profesyonel fotoğrafçılardan teklif almaya başlayabilirsiniz. gigbi.com’a girip “Hızlı Teklif Al” butonuna basmanız ve fotoğrafçılık hizmeti alacağınız günle ilgili ayrıntıları girmeniz yeterli. gigbi, sadece etkinliklerinizi planlamanız ve profesyonel insanlarla sizi bir araya getirebilmeniz için var. Etkinliğiniz dışında herhangi bir bilgi girmeniz, uzun aktivasyon işlemleri yapmanız ya da dakikalar süren formlar doldurmanıza gerek yok.

Sadece birkaç dakikanızı ayırarak etkinliğinizi planlayabilirsiniz. Siz doğum fotoğrafçısı talebinde bulunur bulunmaz, gigbi’de kayıtlı, etkinliğiniz için uygun bütün fotoğrafçılara bildirim gider ve anında teklif almaya başlarsınız. Herhangi bir fotoğrafçıyla konuşmak için siteye telefon numaranızı bırakmanıza gerek yok. Sadece mail adresinizi vermeniz, hemen teklif almaya başlamanız için yeterli.

Alanında profesyonel fotoğrafçılar hemen size teklif vermeye başlarlar. Sormak istediğiniz sorular varsa, fotoğrafçıların tekliflerine baktığınız sayfadan, teklifin üzerine tıklayarak fotoğrafçıyla konuşabilir ve detayları görüşebilirsiniz. Size fiyat teklifi veren fotoğrafçılar dışında, teklif vermeyen ama beraber çalışmak istediğiniz herhangi bir fotoğrafçı varsa siz de fiyat teklifi talebinde bulunabilirsiniz.

gigbi.com’dan etkinliğiniz için fotoğrafçı ararken de, bulduktan ve fotoğrafçıyla çalıştıktan sonra da gigbi’ye herhangi bir ücret ödemezsiniz. Hiçbir ücret ödemeden kısa süre içinde fotoğrafçı bulabilir, fotoğrafçıların profillerini inceleyip, onlarla daha önce çalışmış kişilerin yorumlarını okuyabilir ve fotoğrafçınızı kolayca seçebilirsiniz. Siz de fotoğrafçınızla çalıştıktan sonra yorumlarınızı yazabilir ve düşüncelerinizle insanlara çalıştığınız kişi hakkında fikir verebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder