Menü

24 Mayıs 2017 Çarşamba

İlknur'un Dünyası Annesultanlar Etkinliği Sponsorları

 Herkese merhabalar daha önce sevgili İlknur'un annesultanlar etkinliğinin ilk bölümünü yazmıştım.Şimdi sıra bize o gün destek veren sponsor firmalar ve ürürnlerinde.




Havan İlaç o gün bizimle birlikte olan firmalardan biriydi.Gelip bizzat sunum yaptılar.Ürünleri he büyük hemde çocuklara özel.Balık yağları ve vitamin takviye ürünleri çocukların sevebileceği türden yapmışlar.Hem göze hemde damağa hitap ediyor.Görünüşleri bildiğiniz jelibon gibi.Eminim çocuklar bayıla bayıla yiyecekler.



Catrice renkli kozmetik olarak destek veren firmalardandı.Catrice ürünlerine Renkli dükkan sayfasından temin edebilirsiniz.



Lila Kağıt'a ait olan peçeteler o kadar büyük ki ,tam çocuklar için.



Saç bakım yağları saç ürünlerinden en çok kullandıklarımdandır.Schwarzkopf  Bc yağda çabucak denenecekler arasında.




Siyah maske son zamanlarda nette çok gezen bir ürün. Maia Kozmetik tarafından gönderilen bu siyah maskeyi bir de ben deneyip yorumlayayım




Dove bu seriyi yeni çıkarmış.Dış ambalajları çok güzel görünüyor.Bakalım içi de dışı gibi güzel mi?




İşte Eymen'in bayıldığı ürüne geldik.Çocuk Gelişim Atölyesi tarafından gönderilen bu eğlenceli eğitim seti hemen açılıp ağabey-kardeş tarafından didik didik edildi.Setler pedagoglar tarafından tamamen çocukların yaş gruplarına göre hazırlanmış.




Avene daha önce denemiş beğenmiştim.Elency yeni olacak benim için.




Zeyland iki oğlum içinde eşofman takımı göndermiş.Herne kadar ikisi de Eymen'e olduysa da Ali Eren çok sıkıntı etmedi .



Biota firmasının  bu ürünlerinden karınca yumurtası yağını çok merak ediyorum .Gerçekten tüy azaltma etkisi var mı göreceğiz.Ayrıca çocuklar için yaz ürünleri çok güzel.





Ducray sık sık bloglarda okuduğum bir marka.Bunlarda yeni deneyimleneceklerden.



Revigen şampuanı daha önce denemiştim.Benim saç yapıma pek uygun olmadı ama eşim çok memnun kaldı.


Banyo dolabımın vazgeçilmez elemanları Henkel'den.


Bunlarda mutfağımın vazgeçilmezleri. P&G firmasına ait .Fairy çıktı çıkalı sanırım alıyorum sürekli.Fabrezde çok güzel kokular yayıyor eve.




Ali Eren'in "iyi ki blog yazmaya başlamışsın anne " dediği an.Karakter Dükkanı'na ait bu paten oğlum için bir hazine oldu:)

 



Bu oyun patı ve  yeni çıkan  anneler için büyük kolaylık olan Külot bezde Prima'ya ait.Bizim ikiz kıızçeler bayılacak bu oyun patına


Bu tamamen deri ve el yapımı ayakkabılar Minibum firmasına ait.Sevgili Gülsen'in tatlı kuzusu Umut'ta görmüş çok beğenmiştim.Yakın arkadaşımın bebeği olacak ona harika bir hediye olacak.




Tarko Kozmetik'in bu tarağı ile tanıştığımdan beri başka tarafla saçımı taramıyorum inanın.Bu da yedek oldu.Ayrıca silikon  süngeri de merak edip denememiştim.Deneyip en kısa sürede yazacağım.




İfondi tayt ve büstiyer hediye etmişti.Beden olarak bana büyük olduğu için annem çok sevindi.




Yves Rocher'in bu ürününü ilk önce hindistan cevizli sanmıştım ama yulaflıymış.Kokusu çok güzel .




Her ne kadar saçımı henüz boyamayan biri olsam da renk olarak bu rengi çok beğendim:).Teşekkürler Lila Kozmetik





Capicade deneme ve seyahat boy ürünleri de yeni deneyeceklerimden.





 Dr.Oetker'in bu karışımlarını evet çocuklar çok seviyor ama bende pratikliğinden dolayı çok seviyorum.Misafir mi gelecek hemen şipşak hazırlanabiliyor.



Papağan Kuruyemiş firması da çocuklar için sağlıklı atıştırmalıklar hazırlamış.Özellikle 5 li küçük paketlerde hazırlanmış olan çocuk paketine bayıldım.Her gün okula giderken çantasına bir tanesini koy gitsin.Sağlıksız yiyeceklerdense üzüm.fındık gibi yiyecekleri yemesi tabi ki daha güzel.



Yaz kapıda.terleme karşıtı Rexona Deodorantlarınız hazır mı?



Yıllardır Tamekse koy sepete sloganı ile aramızda olan bir firma Tamek.Bu güzel hasır sepet içinde denememiz için bünyelerinde barındıkları ürünlerden bizim için hazırlamışlar.





Kutusunu açar açmaz etrafı mis gibi güzel kokular sardı.Thalia Natural ürünleri sırf kokusu için bile tercih sebebi bence.



Uni baby ürünlerinden makyaj temizleme mendili acelem olduğu zamanlarda çok kullanıyorum.Çok pratik ve cildimi tahriş etmiyor.





Büyük oğlum bir peynir canavarı.Bu pakete en çok o sevindi diyebilirim.Teşekkürler Gürsüt



Ayrıca Toker Bebe'den hediye çekimizde var.Onuda Eymen için pike takımı almayı düşünüyorum.Minionlar tam ona göre olacak bence.


Emeklerinden dolayı İlknur'a ve bizi yanlız bırakmayan sponsor firmalar tekrar çok tesekkür ediyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder