Menü

29 Haziran 2017 Perşembe

Revox Kalıntı Giderici Şampuan

Herkese merhabalar.Sıcaklar basınca bir halsizlik mi tembellik mi nedir pek yazı yazamıyorum.Bugün artık yeter deyip hemen kalkıp yazdım.

Bugün size Revox kalıntı giderici şampuandan bahsedeceğim.Daha önce bir kaç yerde hakkında iyi şeyler okumuştum ürünün.Deneme fırsatım olunca da hemen denedim.


Ürünün temel amacı saç şekillendiriciler gibi ürünlerin saç ve saç derisine bırakmış olduğu kalıntılardan saçı arındırmak.Saçlarımıza kullandığımız maskeler,jöle sprey yada şampuanlar her ne kadar saçımızı yıkasak ta saç derisinde kalıntı olarak kalabiliyor.Bu kalıntılarda saç derisinin hava almasını engelleyerek saçın sağlıklı uzamasını engelliyor.İşte Revox kalıntı giderici şampuanın amacı saç diplerindeki kalıntı olan kimyasalları temizlemek.

Ürünü haftada bir kere kullanıyorsunuz.Rengi şeffaf, kokusu da aynı şampuan gibi.Saçınızı normal şampuanla yıkar gibi yıkıyosunuz.Saçın temizliğini duralama yapınca net anlayabilirsiniz.Saçınıza elinizi sürün resmen gıcırdama sesi çıkıyor saçtan.Benim öyle oldu.Saçlarım zaten doğal boyasız benim.Bu ürün ile saç derimin temizlendiğini hissediyorum.

Ürün 200 ml şişede ve fiyatı 33 tl. Haftada bir defa kullanacağınız için uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün.

Revox markasının zaten birçok ürününü sevdim ben.Ama favorilerim bu ve saç maskesi oldu sanırım.

Mutlu günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder