Menü

10 Ekim 2017 Salı

Milk Shake Argan Yağı

Herkese merhabalar.Uzun süredir bloğa yazı yazamıyorum.Malum okullar açıldı ve benim maratonumda başladı.Üstelik bu sene çocukların birisi sabahçı diğeri öğleci.Yani evde her zaman defter kalem çanta ortada .Neyse onlar okullarını okusunlar da güzel güzel ben koşturmaya razıyım.

Neyse gelelim bu günün ürününe.Milk Shake Argan Yağı




Uzun süredir argan yağları piyasada.Önce saç için çıkan ürünler sonradan tüm cilde hatta makyaj ürünlerine  kadar eklenir oldu.Argan yağı argan ağacından elde edilen bir yağ.Ana vatanı Fas.

argan yağının sağlığa faydaları

İşte bu çekirdekten argan yağı elde ediliyor.

İçeriğinde zengin miktarda E vitamini içerdiği için vücutta çok faydalı.Ben yıllar önce tanışmıştım argan yağı ile.Ama o zamanlar piyasada çok fazla ürün çeşidi olmadığı için kullandığım ürünü çok sevememiştim.Daha sonra ara ara değişik markalara da şans verdim.Hatta argan yağı katkılı şampuanlar bile kullandım.Ama sanırım şimdiye kadar kullandığım en iyi argan yağını buldum.Milk Shake markasına ait olan bu yağ inanılmaz güzel.Daha önce köpüğünü denemiş ve sevmiştim.Hatta saç köpüğü sırf kokusu için bile alınabilir. Bu yağda çok güzel kokuyor.Banyodan sonra saçım nemliyken az elime döküp yağı önce elimde ısıttıktan sonra saç uçlarıma sürüyorum.Saç diplerine değdirmiyorum.İnanılmaz yumuşak ve nemli oluyor saçlarım.Ayrıca saça çok güzel bir parlaklık veriyor.Sürdükten sonra durulanmıyor olması da kullanım kolaylığı sunuyor.Günlük kullanabileceğiniz bir ürün ama ben haftada 2-3 defa kullanıyorum.

Şişenin yarısına geldim.Sanırım bittiğinde de alacağım marka Milk Shake olacak. Markaya ait ürünleri buradan inceleyebilirsiniz.

Sizinde kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder