Menü

23 Şubat 2018 Cuma

Bebeklere İsim Bulmak Artık Zor Değil

Hayatta sanırım dönüm noktalarından biridir çocuk sahibi olmak.Bir bebeğiniz olduğunu öğrenince önce anne baba olma heyecanı, ardından kız mı erkek mi yada ismini ne koyacağız telaşı başlıyor.

Eskiden büyükler koyarmış isimleri ve hepte eski isimler olurmuş.Bu yüzden aynı isimli çocuklar çoğunlukta olurmuş.Artık anne babalar değişik olsun yada farklı isimler olsun diye modern bebek isimleri araştırıyorlar.

İki oğlumda da isimlerini eşimle biz karar verip koyduk.Aslında çokta farklı aman duyulmamış yada kimsede olmamış bir isim olsun diye düşünmedik.Bebeklik yada gençlik zamanlarında da kullanabilecekleri isimler olsun istedik.



Ben çocuklarıma Ali Eren ve Yağız Eymen isimlerini buldum.Eymen zamanında bu isim pek yoktu.Kulağıma hoş gelince bu olsun demiştim.Şimdi her 5 çocuktan 3 çocuğun ismi Eymen :).

Yeni anane baba olacaklara ve henüz bebeklerine isim bulamamış olanlara bir kaç değişik ve güzel isim önerilerim olacak.


*Aliza

*Mila

*Pera

*Asin

*Asel

*Elis

*Zümra

*Mira



*Asrın

*Pusat

*Yarkan

*Yankı

*Larin

*Uzkan

*Turay

Nasıl güzel isimler değil mi?

Aslında o kadar çok ve farklı isimler var ki şaşıyor insan. Ama lütfen değişik olsun diyede çocuğunuza anlamsız ve  telafuzu zor isimler koymayın.O çocukların büyüyüp birer yetişkin olacağını da unutmayın.

Sağlıkla büyüsün tüm bebişler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder