Menü

9 Nisan 2014 Çarşamba

CYRENE ve BEBAK Makyaj Temizleme Ürünleri

        Öncelikle herkese merhabalar. Çarşamba en sevmediğim gün diyebilirim nedense?Ama gün bitince aklıma haftasonunun yaklaştığı fikri dolunca bir musmutluluk hali doluyor içime.
        Neyse gelelim bugün tanıtacağım ürünlere.Bu gün iki ürün yorumlamak geldi içimden.İkisi de makyaj temizleme ürünü
                                           

                                       

  İlki CYRENE yüz ve makyaj temizleme suyu

          
       Ürünü çok beğendim öncelikle baştan söyleyeyim.Cildim yağlıya yakın bir cilt olduğu için krem temizleyicileri maalesef sevmiyorum.Sanki cildim iyice yağlanıyormuş hissi uyandırıyor bende. Ama CYRENE öyle değil sıvı halde su gibi.Pamuğa az miktarda döküp silince makyajı kolaylıkla çıkardığı gibi cildimi de güzel temizledi diye düşünüyorum.Sürekli alabileceğim ürünler arasına girdi kendileri.

    İkinci ürün BEBAK Acı Badem Sütü

                           
   Yukarıda da dedim ya böyle krem temizleyicileri sevemedim bir türlü. Kokusu çok güzel makyajı silmede de gayet başarılı bir ürün ama sanki temizledikten sonra yüzüm yağlı yağlı kalıyormuş gibi hissettim ben.Sanırım kuru ciltler için daha kullanışlı bir ürün, yoksa BEBAK ürünlerini seviyorum.Çok kuru ellere sahip olan biri olarak el kremini herkese öneririm.

       Bugünlük bukadar mutlu kalın....

2 yorum:

  1. bencede bakayim ne diyecek diye bebaki okumak istedim bence krem konusunda iyi makyaj cikarma konusunda basarisiz kuruciltler icin aranan kan benim cildim kuru surekli kullaniyorm ama makyaj temizlerken bizimle degil ;) olay tavsiye ederim 19, 90 fiyatida uygun islevide mukemmel sevgi dolu gunler

    YanıtlaSil
  2. yorumunuz için teşekkür ederim olay ürünleri hiç kullanmadım en kısa zamanda deneyeceğim ama

    YanıtlaSil