Menü

7 Nisan 2015 Salı

Doğal Lezzetleri Nar Gourmet İle Keşfedin

Her ne kadar çok tatlı sever biri olsam da kahvaltıda tatlı türü yiyecekleri sevemedim bir türlü.

Hazır olarak satılan pekmez,bal ve reçel çeşitleri bana aşırı yavan ve çok tatlı geliyorlar.İçeriğindeki maddeler tabi ki buna neden olan.

Bunu gidermek için arada kendim yapıyorum reçel çeşitlerinden.Hatta bilerek şekerini az koyuyorum ki azıcık halk deyimiyle mayhoş bir tadı olsun diye.Ama bazen oda çok istediğim gibi olmuyor.

Pekmezi de kendim yapamadığım için arada bulursam güvenilir kişilerden alıyorum yoksa mecburen oda şarküteri ürünlerinden alınıyor.

Daha önce nargourmet ürünleri ile bir etkinlikte tanışmış ve reçeline bayılmıştım.Geçenlerde siteyi incelerken diğer çeşitlerinden de deneyeyim dedim.Sağ olsunlar kırmayıp iki çeşit ürün gönderdiler


Karışık orman meyveli reçel ve ilk kez gördüğüm ve tattığım incir pekmezi.

KARIŞIK ORMAN MEYVELERİ REÇELİ
Karışık orman meyveleri reçelinin  tadına resmen bayıldım.İçindeki meyveler o kadar hoş olmuş ki yedikçe yiyesi geliyor insanın.Bu kadar leziz olmasının sebebi sanırım içeriğinin doğallığı.

Türkiye'nin bir çok yerinde kendiliğinden yetişen yada yetiştirilen ahududu,böğürtlen ve karadut gibi meyveleri geleneksel yöntemlerle kaynatıp çok leziz bir tat ortaya çıkarmışlar.


ORGANİK İNCİR PEKMEZİ

Ben çocuklarıma pekmez yedirmeyi sevdiren biriyim.Ama her çeşit pekmezi yemezler.Genelde keçiboynuzu pekmezi alıyordum marketten.Ama organik incir pekmezi ni deneyene kadar pekmezlerin de doğallığını gerçekten yitirdiğiniz anlamış oldum.

Eşim ilk tadar tatmaz gerçekten genize dokunduğunu hissettim dedi.Piyasadaki bir çok reçel gibi sadece tatlı bir ürün gibi değil dedi.Preslenerek çıkarılan organik incirlerin düşük ısı veren odun ateşinde,şekerlenmeden kaynatılması ile elde ediliyormuş.
Çocuklar içinde çok faydalı.Yüksek oranda demir,potasyum ve folik asit deposu.Çocuğunuz sevmiyorsa tatlılarda da güvenle kullanarak çocuğunuzun yemesini sağlayabilirsiniz.

Benim ufaklıklar bayıldı.Evimden hiç çıkmayacak ürünler arasına girdi nargourmet ürünleri

Siteden çok güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.O kadar dikkatli ve özenle paketlenmiş geldi ki ürünler kırılmasına imkan yok.

 nargourmet.com sayfasından bir çok lezzetli ve organik ürünü inceleyip satın alabilirsiniz.Ayrıca firmanın Facebook sayfasını da takip yeni ürünlerden haberdar olabilirsiniz.

KEYİFLİ GÜNLER..

5 yorum:

  1. Sunum da lezzeti de çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. uzun zamandır nar gourmet kullanıyorum, hem de güvenle...
    Bir de yeni projeleri vardı, tüm Türkiye'yi dolaşıp her yöreye özel zeytin yağı yapıyorlardı... ne güzel.

    YanıtlaSil
  3. Recel bizim evde de hazir alinmiyor ama pekmez guvenilir marka dusunuyordum deneyecegim afiyet olsun :-)

    YanıtlaSil
  4. Nar ın incir pekmezi gerçekten çook güzel

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel ürünler :) Hemen siteye bir bakayım detaylıca :)

    YanıtlaSil