Menü

28 Temmuz 2015 Salı

Arzum Okkalı Muhabbetler

Bir fincan kahvenin kırk yılı hatırı vardır demiş eskiler.Sanırım bu sebepten bizim kültürümüzde gelen misafire mutlaka kahve ikram edilir.Kız isteme merasimlerinde,düğünlerde hele de bayramlarda cezvenin biri boşalır biri dolar.

Kahve deyip geçmemek lazım onunda bir usulü,ustalığı var.Herkes tam kıvamında türk kahvesi yapamaz.Bunlardan biri de benim maalesef.Bazen tutturuyorum ama çoğu zaman o köpük ne oluyorsa bir türlü olmuyor.

En son ben bir kahve makinesi alayım derken bu sene yaptığım betushleannelergünü etkinliğim de sevgili Arzum firması etkinliğime destek olarak bana da arzum okka'yı gönderdi.




Etkinlikte blogger arkadaşlarıma da ikram etmiştim kahve.

Bu bayram acayip işime yaradı.Normalde çok kahve sever bir aile değiliz biz.Ama gelen misafirler için illaki kahve ikram etmeye çalışırım.Bayramda da hemen 1 dk içinde kahveler tatlı dolma yanında ikrama hazır oldu. Resmen kurtarıcım oldu.


Hem kullanımı kolay hem pratik hem de kahvesi inanılmaz köpüklü ve lezzetli oluyor.



Kullanımı gayet kolay. Arka tarafında su haznesi var oraya su dolduruyorsunuz,yanında da ölçek kaşığı var kaç iki kişilik kahve yapacaksanız o ölçekle iki kaşık kahve ve şeker atıp makineyi çalıştırınca iki fincan seçeneğini tıklamanız yeter.Sonra 1 dk içinde hooop köpüklü kahveleriniz içime hazır.Ayrıca daha fazla zamanınız var ise közde kahve seçeneği de mevcut ağır ağır kahveniz pişiyor.Tabi onun lezzeti de bir başka oluyor.

Arzum Okka'nın sevdiğim en güzel özelliği kendi kendini temizleye bilmesi.Kahve işiniz bitince makinenin yanındaki temizleme düğmesine basarak tekrar su alarak içindeki kalan kahveyi temizleyip bir kaba kirli suyu alabiliyorsunuz.

Zaten Arzum markası yılardır bildiğimiz güvendiğimiz markalardan biridir.Bukadar pratik ve kullanışlı bir alet üretmeleride çok yerinde olmuş.

Eğer bir kahve tutukunu iseniz her daim kahvem çabucak hazır olsun isterseniz ya da benim gibi kahveyi tam ayarında yapamayanlardansanız kesinlikle Arzum Okka'yı almanızı öneririm.

Bir çok markanın uygun muadil ürünleri var ama onlardan çok memnun kalanını görmedim .Arzum Okka tam teşekküllü bir kahve makinesi.Büyük elektronik mağazalarında bulabileceğiniz gibi internette de bir çok satış sitesinde mevcut.

Size Okka'lı kahveler eşliğinde bol muhabbetli günler diliyorum..

5 yorum:

  1. Uzun zamandır merak ettiğim bir ürün bu yazıdan sonra benim tercihimde sanırım arzum okka olaak ;)

    YanıtlaSil
  2. Cok şıkduruyor gercekten merak ettim

    YanıtlaSil
  3. lansmanına katılıp Sunay Akın'ı dinlemiştim, çok lezzetli kahve hazırlıyor

    YanıtlaSil
  4. Kahve benim vazgeçilmezim. Ama makineye pek sıcak bakamıyorum henüz :)

    YanıtlaSil
  5. Bizzat denedim test ettim enfes lezzetli

    YanıtlaSil