Menü

27 Temmuz 2015 Pazartesi

Hc HairCare Şampuan Nasıl mı?

Çok sıcak bir Ankara gününden herkese merhabalar.Sizin oralar nasıl bilmem ama son 10 gündür Ankara resmen yanıyor.Oldum olası yaz ayını sevmem zaten ben kış çocuğuyumdur.

Neyse gelelim asıl konumuza bugün size sevdiğim ve uzun süredir ürünlerini kullandığım bir markadan Hc Hair Care markasının şampuanından bahsedeceğim.


Hc Hair Care ürünlerini özellikle de saç bakım maskesini çok severek kullanıyorum uzun süredir.Bir de şampuanını deneyeyim dedim.Ama maske kadar memnun oldum diyemeyeceğim.Ya da benim saçıma uygun olanı o değildi.Üstünde normal ve kuru saçlar için yazıyor ama bence kuru saçlar için uygun değil.

Saçlarım zaten kuru ve kalın tellidir,iyice kuruttu saçımı.Kuruluktan saçım o kadar sert oldu ki banyo sonrası kuruyunca bonus oldum resmen.10 gün kadar kullandım ve karar verdim kesinlikle kuru saçlar için uygun değil.Eşimin saçları yağlı o denedi çok memnun saçtaki fazla yağı aldığı için kepeklenme sorununu ortadan kaldırdı.Ayrıca saçtaki yağdan dolayı oluşan o ağırlığı da yok etti.

Eğer saç tipiniz yağlı ise kesinlikle size uygun bir şampuan Hc Hair Care Şampuan.İçerisinde SLS,SLES,PARABEN,FORMALDEHİT bulunmuyormuş.Fiyatı BURADA 35 TL.Şisesi büyük 300 ml

Ayrıca sitede diğer Hc Hair Care ürünlerini bulup inceleme şansınız da var.

Sağlıcakla kalın..


5 yorum:

  1. Bu markanın saç kremini kullanıp memnun kalmıştım. Şampuanı da denerim :)

    YanıtlaSil
  2. Benim saclarim yagli deneyebilirim sanirim ;-) tesekkurler canim

    YanıtlaSil
  3. ben daha hiç deneyemedim bu markayı :/

    YanıtlaSil
  4. Ben bu markanın saç bakım yağını kullanıyorum çok memnunum gerçekten :) Şampuanını denemek isterim :)

    YanıtlaSil