Menü

1 Haziran 2016 Çarşamba

LR Aloe Vera Acil Durun Spreyi

Herkese güneşli bir Ankara sabahından merhabalar.

Ankara ısınmaya başladı nihayet.Artık piknik sezonunu açabiliriz ufak ufak.Çocuklar gönüllerince dışarıda oynayabilirler.Tabi dışarıda oyun ufak kazalara yaralanmalara da sebep olacak.Bunun için size benim için yeni ama uzun süredir piyasada olan bir üründen bahsedeceğim
LR Aloevera Acil Durum Spreyi


Aslında Lr ile Eymen'in vitiligo problemi için araştırma yaparken tanışmıştım.Aloevera zaten cilt için inanılmaz etkili olan ve son zamanlarda bir çok alanda kullanılan bir bitki.

Özellikle bu acil durum spreyini kullanan ve faydalarını  anlatanda çok olunca bende bir deneyeyim dedim.Evde iki erkek çocuğu olunca haliyle kazalar yaralanmalar özellikle yaz aylarında iyice artıyor.

Bu acil durum spreyi rahatlatıcı ve serinletici etkiye sahip.Cilt tahrişlerinde,kanamalarda,güneş yanıklarında ve düşme ile çarpmalarda epey etkili.Bizim Eymen düşüp dizini kanatmıştı geçenlerde hemen deneme şansım oldu.Yara üstüne az miktar püskürttüm birde pamuk üstüne az sıkıp yara üstünde az beklettim.Gerçekten kanama hemen durdu.Önceki günde komşumun oğlu koşarken alnını sandalyenin köşesine vurmuş ve az morartıp şişirmiş.Hemen acil durum spreyini sıktık ve o gün şiş o kadar azaldı ki.Çocuğun ağrısı da böylece minimuma indi.

Evde çocuk varsa ufak kazalar kaçınılmaz oluyor maalesef.Elimin altında böyle bir ürün olması benim için kurtarıcı nitelikte.Şimdi yazda geliyor.Güneş yanıkları içinde rahatlatıcı bir etkiye sahip.Tatilde sanırım bu üründe bizimle birlikte gelecek.

Lr ürünlerini satış temsilcilerinden alabileceğiniz gibi isterseniz üye olarak ta çok uygun fiyatlara kendiniz yada tanıdıklarınız için de alma şansına sahipsiniz.

Ürünler hakkında bilgi edinmek için Lr temsilcisinden bilgi edinebilirsiniz.Yada resmi sayfası olan https://www.lrworld.com/tr/ sayfasını inceleyebilirsiniz.


Mutlu ve sağlıklı günler...

2 yorum:

  1. Önce kullanan sonra iş ortağı olan bir blogger olarak bu spreyi herkese gönül rahatlığı ile öneriyorum,geçmiş olsun betülcüm.

    YanıtlaSil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği ayrıca bir de çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil