Menü

31 Ağustos 2016 Çarşamba

KARAKTERLERLE ALIŞVERİŞE START VERİLDİ

Okulların açılmasına sayılı günler kala çocuklarda okul heyecanı, biz anne babalarda ise okula alışveriş telaşı başlıyor.

Hele de bu sene benim için çifte telaş.Çünkü  Eymen ilkokula başlarken Ali Eren ortaokullu oluyor.İkisininde sınıfları farklı olunca haliyle beğenileri de bir o kadar farklı oluyor.Çocuklar için okul alışverişi sadece görüntü olarak hitap etse de bizim için kalite ve sağlığa önem veren ürünler daha dikkat çekici oluyor.Önceden pazardan falan alınırdı çantalar.Sağlığa zararlı mı değil mi kullanışlı mı bakılmazdı.Şimdi öyle mi?.Tabi ki hayır.

Biz okullar kapanır kapanmaz aslında tüm yaz ürünleri araştırdık diyebilirim.Özellikle Eymen ilk çanta almayı çok istedi.Umarım bu okul heyecanı sevgisi okul açılınca da devam eder.Görüntü olarak çocukları ilk önce tatmin etmek gerekiyor.Yaşları çok büyük olmadığı içinde ilk akla gelen çizgi film karakterleri.E bide erkek çocuğu olunca en popüler olan  spiderman okul çantası ilk tercih oldu  Eymen için .Ben çarşı pazar gezmeden hemen ilk nette araştırmaya başlarım her şeyi.



Çocuklarla nette gezinirken Karakter dükkanı gözümüze ilişti.Bir çok karakterin çantası var.Özellikle örümcek adamın bir çok seçeneği mevcut.Üstelik ürünler sağlık açısından tehlike arz etmeyen malzemelerden üretildiği gibi ayrıca orjinal lisanslı ürünler.Ayrıca şuan örümcek adam setlerine %30 indirimde var.


Site hem Ali Eren' hem de Eymen'e hitap edince alışveriş evden çıkmadan iki çocuğun zevkine göre kolayca yapıldı.Eymen için örümcek adamlı bu tam set alındı.Ali Eren'nin tercihi tabi ki başka.

                 

Şuan inanılmaz hevesli okula başlamak için.İlk sene zorluğunu her anne bilir.Umarım çok zorlanmadan bu heves ve istekle okulun ilk yılını tamamlarız.

Hadi bakalım gazamız tüm birinci sınıf anneleri için mübarek olsun:)...

1 yorum:

  1. ay bu karakterleri görünce benim çocuk olasım geliyor ya :) harika bir eğitim hayatları olsun kuzuların inşallah :)

    YanıtlaSil