Menü

23 Mayıs 2017 Salı

Star Wars Aşkı ile Nevresim Takımımız

Çocuklara nevresim takımı dayanmıyor desem abartmış olmam sanırım.Sürekli kirlendiği için sık yıkıyorum yada yeni modeller görünce ya ben dayanamayıp alıyorum yada çocuklar beğendiği için yine dayanamayıp alıyorum.

Ali eren arkadaşına gittiğinde onun odasında starwarslı nevresim takımını çok görüp beğenmiş.Bende zaten yedek kullanım için almayı düşünüyordum.Bana da bahane olunca Karakter Dükkanı'ndan istediği modeli seçip aldık.





Bir Dar Vader kolay yetişmiyor:)



Ürünler taç lisanlı ürünler olduğu için gönül rahatlığı ile aldım.Uzun süre kullanım ve renk solmaları olmasın diye  kaliteli markalardan almaya çalışıyorum genelde nevresim takımlarını.Bir de tabi ki güvenilir sitelerden.Çünkü daha önce talihsiz bir olay yaşamıştım.İnternetten markalı diye aldığım nevresim takımının rengi 2 yıkama sonunda soldu gitti. Böyle sürprizlerle karşılaşmamak için güvenilir yerlerden alışveriş her zaman daha mantıklı gelir bana.





Ürün sorunsuz elime ulaştı.Ali eren çok beğendi.Zaten bu yaşlarda daha uzaylı fantastik karakterleri seviyor çocuklar.Eymen bu durur mu ? Oda hangi kahramanı bana alsak diye düşünüyor:).

Ali eren yeni nevresim takımıyla gayet mutlu.Yatağa girince kendini Dark Vader hissediyor.Onlar için mutluluk bu kadar kolay.


Musmutlu günler.

1 yorum: