Menü

30 Mayıs 2017 Salı

ZEYLAND EŞOFMAN ALIŞVERİŞİMİZ

Sizin oralarda havalar nasıl bilmeme ama Ankara'da mevsim hala yaza varamadı.Hal böyle olunca nisan ayında çıkan yazlık kıyafetlerin yerine yine mevsimlik kıyafetler yerini aldı.

Benim çocukları tanıyan bilir.Biraz iri kıyım tombililer.Bu yüzden çok fazla dar kıyafet sevmezler.Daha salaş özellikle eşofman hastasıdır ikisi de.Sene boyunca aldığımız eşofmanın haddi hesabı yok diyebilirim.Özellikle büyük oğluma her alışverişe gittiğimizde ilk eşofman reyonuna bakıyoruz.Çok fazla rahat hissediyorlar:






Onlar için alışveriş yaparken daha çok dikkat ediyorum kullanılan malzemeye ve kalitesine. Zeyland ile ilk tanışmama Eymen için bebekliğinde tişört almam ile başlamıştı.O kadar çok severek giydirdim ki o tişörtü uzunca bir sürede saklamıştım hatta.

Şİmdi de geleneği bozmayıp çocuklara eşofman alındı ilk fırsatta.Zeyland kaliteli ürünleri ve yaptığı indirimler ile alışverişte kolaylık sağlıyor bizim için.


Biz yeni eşofmanlarımız ile havalar az ısınsada şöyle akşam yürüyüşüne çıkabilsek  diyoruz.Sizde ürünleri incelemek isterseniz.Zeyland sitesine bir göz atmanızı öneririrm

2 yorum:

  1. bu sene yok ısınmıyacak havalar bu gidişle :/ paşalarada çok yakışmış güle güle kullansınlar

    YanıtlaSil
  2. Maşallah yakışıklılara öpüyorum onları kocaman:)

    YanıtlaSil