Menü

8 Haziran 2017 Perşembe

Minibumla Sıcak ve Sağlıklı Adımlar

Benim ufaklıklar küçükken bu tarz patik ayakkabılar yoktu sanırım.Ya da ben o kadar çocuk avutmakla meşguldüm ki farkında değildim varlığından.Bu tarz patikleri ilk  sevgili Gülsen'in oğlu Umut'ta görmüştüm.Tüm kış ayağındaydı sanırım.Özellikle yeni yürümeye başlayan çocuklar için harika bir ayakkabı.





Her ayakkabı çocuk için sağlıklı ve uygun değil tabi ki.Bunun için minibum o minik ayakları hem sıcak utmak hemde sağlıklı gelişimine yardımcı olmak için %100 el yapımı gerçek deri ile üretiyor bu patikleri.Hem kız hemde erkek çocuklar için çok güzel seçenekler var.Hava almayı sağlayan yapısı sayesinde ayakları terletmiyor ayrıca.


Elimde makau modeli bir patik var.Yakın arkadaşımın bebeği olacak yakın zamanda.Onun için güzel bir hediye olacak.Minik ayaklarda görmek için sabırsızlanıyorum.





Sizde siteye göz atıp model ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Siteden bir kaç model resmide koydum fikir olur belki size.




1 yorum:


  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon! facebook login

    YanıtlaSil