Menü

18 Temmuz 2017 Salı

AMWAY G&H SERİSİ İNCELEMESİ

Herkese merhabalar.Bugün size yıllardır bilindik bir marka olan Amway firmasının yeni çıkan vücut bakım ürünlerinden oluşan G&H serisinden bahsedeceğim.



Bu seri ile sevgili Gülsen Doğan'ın daveti ile Amway  Plaza'da gerçekleşen lansmanda tanıştım.Amway markasını bilmeyen yoktur.Özellikle hanımlar temizlik ürünlerini bir hayli tanıyor.Ben uzun süredir temizlik ürünlerini kullanırım.Çok ta memnunum.











G&H NOURISH , G&H REFRESH  VE G&H PROTECT olnak üzere 3 ayrı seriden oluşan bu setin en büyük özelliği %100 geri dönüşümlü ambalaj içeriğine sahip olması.

G&H NOURISH serisi portakal çiçeği,shea yağı ve kabak çiçeği içeriğine sahip.Özellikle kuru ciltlere sahip olan kişilere hitap eden bir ürün.Cildi nemlendirme özelliği çok iyi.Ayrıca öyle cildinizde yapış yapış bir his bırakmıyor. Özellikle sabununa bayıldım ben.Mis gibi kokuyor.












G&H PROTECT serisi beyaz çay, doğal mineraller ve yaban mersini özü karışımı işe zenginleştirilmiş içeriğe sahip.Ben rollon ve deodorantına bayıldım. Çok güzel ferahlık veren bir ürün.







G&H REFRESH serisi aloe,üzüm çekirdeği özü ve yeşil çay içeriyor.Özellikle cildi nemlendirerek canlı ve ferah bir his bırakıyor.  Vücut sütü ve vücut temizleme jelinden oluşuyor.Ciltte ferahlık, temizlik ve nemlenmiş bir his bırakıyor. 



Amway ürünleri kesinlikle hayvanlar üzerinden test edilmiyor.Ayrıca daha öncede belirttiğim gibi doğaya zarar vermeden doğada çözülebilen ürün paketleri sayesinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Ben en çok Nourish serisini beğendim.Cilt yapım kuru olduğu için hem çok güzel nemlendirdi hemde kokusu beni daha çok cezbetti diyebilirim.Temiz içerikli vücut bakım ürünleri arıyorsanız mutlaka Amway G&H serisini denemelisiniz.


1 yorum:

  1. BU SAFYA UZUN ZAMANDIR TAKİP ETTİĞİM VE ÖRNEK ALDIĞIM SAYFALAR ARASINDADIR. İÇERİKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM…
    KONULOJİ OLARAK AÇTIĞIMIZ YENİ SAYFAMIZA HERKESİ BEKLERİZ
    DİĞER SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ
    BLOGGER: https://konuloji.blogspot.com.tr/
    FACEBOOK: https://www.facebook.com/Konuloji-1404836229623473/
    TWİTTER: https://twitter.com/konuloji
    İNSTAGRAM: https://www.instagram.com/konuloji/

    YanıtlaSil