Menü

16 Eylül 2017 Cumartesi

Trendbende ile Yeni Trendleri Yakalayın

Alışveriş tutkusu sanırım biz bayanların vazgeçemeyeceği en büyük huyların başında.Son yıllarda özellikle internet alışverişi daha yaygın hale gelince bizim içinde alışveriş daha hızlı ve kolay oldu.Bende uzun süredir sanal alışveriş tercihi yapanlardanım.Bugünde size yeni bir site olan Trendbende.com sitesinden bahsedeceğim.

Sitede bir çok ürünü çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.Özellikle çok güzel çiçekli kumaştan elbise ve bluzlar var.Ben aslında ürün alırken ürün değişimi ve hızlı kargo ile gelen firmaları tercih ediyorum.Siteyi inceleyince 1-7 iş günü içinde kargo elinize ulaşacağı yazıyor.Gerçektende 5 gün içinde kargom sorunsuzca elime ulaştı.Gelelim neler aldığıma.







Bu sene elbise giymeyi çok sever oldum.O yüzden ilk tercihim çiçek baskılı kısa kol elbise oldu.Hava sıcaklarından dolayı böyle tiril tiril elbiseler inanılmaz kurtarıcı oluyor.Renklerinden dolayıda kombinlemek kolay oldu.Ayrıca bir çok kişi elbisemi çok beğendi.Sanırım havalar soğuyana kadar bu elbiseyi benim üzerimde çok göreceksiniz.



Alışverişimi düz hesaba tamamlamak için de bu güzel Flormar ojeyi aldım.Çok oje kullanabilen biri değilim ama ara sıra sürmüyor da değilim yani.Rengi hardal gibi biraz.Ben çok beğendim.Zaten Flormar kalitesi söz konusu.Yaz ve sonbaharda kullanılabilecek bir renk.Sitede bir çok rengi çok uygun fiyata mevcut.







Üçüncü tercihim sonbaharı düşünerek uzun kollu yine çiçek baskılı bu gömlek oldu.Gömlek kumaşı yaz için uygun değil.Çok terletti.Kesinlikle sonbaharda çok rahat kullanılabilecek bir ürün.S beden bana dökümlü oldu.Yani alırken ona göre düşünün. Ben hem jeanler ile hem de böyle spor pantolonlar ile çok rahat kullanılabileceğini düşünüyorum. Gerçi değişim şansınızda var..


Son ürünüm bu hafif payetli kahverengi cüzdan oldu.Aslında başka bir kısa ceket almıştım.Ama gelen ürün bedenime uymayınca ertesi gün anlaşmalı oldukları kargo firması ile geri gönderdim.1 hafta sonra müşteri hizmetlerinden bilgi aldım.Sağ olsunlar çok yardımcı oldular.Ürün tutarını hemen hesabıma aktardılar ve tekrar alışveriş yaparak bu cüzdanı aldım.Cüzdanda 4 gün içinde elime ulaştı. Yani değişim konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamayacağınıza emin olun.Tek fermuarlı özellikle çanta yanınıza almadığınız zamanlarda elinizde çok hoş durabilecek bir cüzdan.Ama yapı itibariyle biraz sert buldum.Daha yumuşak bir yapısı olsa sanırım daha çok severdim.Ama rengi zaten beni al demeye yetti benim için.


Sonbahar ve kış dönemleri için yeni ürünler gelince tekrar alışveriş yapmayı düşünüyorum.Hem sorunsuz kargo hemde uygun fiyat seçenekli  olunca bence sizde Trendbende.com'a göz atmalısınız.


Ayrıca güzellik tüyoları ile moda ve giyim konularında fikir alabileceğiniz Trendbende.net ve Trendbende.org siteleri ile de  bilgilerden faydalanabilirsiniz.


Sevgiler....

2 yorum: