Menü

20 Kasım 2017 Pazartesi

ANKARA ANNELERİ İLE OKULA MERHABA PARTİSİ

Geçtiğimiz haftalarda ankara.anneleri ile 4. gerçekleşen #okulamerhabapartisinde bir araya geldik.Parti mekanımız daha öncede gitmiş olduğumuz bir yer olan Curcuna Parti Evi'idi.



Çocuklar mekanda oyunlar oynarken bizde sohbet etme imkanı bulduk.Ayrıca yeni olan firmalar ile tanışıp ürünler hakkında bilgilerde aldık.



Mekan süslemeleri düş parti evine aitti.Ayrıca masalarda yine Düş Parti Evi'ne ait süslemeler ile Sosyopix'e ait olan güzel anlarımızın kareleri yer alıyordu.
    




SOSYOPİX




Etkinlikte temizlik konusunda yeni bir firma olan Nisshygienic firması ile tanıştık.4 lü paket şeklinde 25 tl ye alabiliyorsunuz.Ürünlerin hepsini denedim.Ben zaten yerleri arada sirke ile silerim.Bu temizlik sirkeside içindeki elma kokusu ile tam benlik.Ayrıca duşakabin temizleyici ile fırın ve aspiratör temizleyicide harika.Sıvı deterjanda biraz tereddütlüyüm ama.Biraz pus bıraktı bardaklarda.Firma sahibine sonradan sorulunca şebeke suyundan kaynaklı olduğunu söylediler.




Coresatin cream aslında uzun süredir piyasada olan bir krem. En önemlisi bir Ankara firması.Özellikle atopik bir cilde sahip olan tüm bebek ve yetişkinler için harika bir krem.Egzamalı ciltler için hem bebek hemde büyüklerin kullanımına uygun olan ürünleri var.Ayrıca saçlarda kepek sorunlarından tutunda emzirme dönemlerinde biz kadınların en büyük sorunlarından biri olan göğüs ucu yaralarına,vajinal enfeksiyonlara kadar kullanabileceğiniz sayısız ürün yelpazesi var.Ben özellikle kış aylarında aşırı kuruyan ellerim için kreme hemen başladım.





Otacı tırnak ve ek bakım kremi de benim çok sevdiğim el kremlerınden.Ellerim yumuşacık oluyor.



Revox markasını duymayan yoktur sanırım.Özellikle saç dökülmeleri konusunda şampuanları çok başarılı.Bu sıvı saç kremi de özellikle boyalı saçlar için renk koruyucu özelliğe sahip




Yayla Bakliyat özellikle bulgurun bir sürü sağlıklı çeşidini çıkarmış.Bizdeki yeşil mercimek ve domatesliydi.Ev halkı çok beğendi.




Notte defterleri ile biz yeni tanıştık.2 okullu çocuğum var.Haliyle evde bir sürü defter kalem alışverişi yapılıyor.Birde çok ders olunca hepsine farklı renklerde defterler alıyoruz.Eymen'de en çok not defteri almayı seviyor.Bunlar tam onluk. Teşekkürler notte.




Umur Kırtasiye kocaman bir poşet kırtasiye ürünleri ile bizimleydi.Daha önce kullanıp çok sevdiğimiz jel mum boyalarından tutunda kuru ve sulu boyalara,eva, eğlenceli oyun hamurlarına kadar çocukların seveceği bir çok ürün göndermişler.Boyalar abi-kardeş arasında biraz sorunla da olsa bölüşüldü.Evalar zaten okulda bir çok etkinlikte çok kullandıkları bir ürün.




Tarko kozmetik deyince aklıma ilk tarak geliyor.Çünkü saçlarım için çok uzun süredir kullandığım tek tarak Tarko Kozmetik'e ait.Saçlarımı gerçekten yolmadan tarayan tek tarak.Ayrıca makyaj fırçalarıda oldukça başarılı.Benim şansıma bu güzel mor renkli allık fırçası çıktı.Ayrıca makyaj çantası ve yedek tarağım:).



Bioblas daha önce bloğumada ne kadar sevdiğimi yazmıştım.Gerçekten saç dökülmemi azaltan ve saçlarıma parlaklık veren son dönemde sevdiğim tek şampuan.




Henkel bünyesinde bulunan temizlik ürünlerinden Persil sıvı deterjan,Pril bulaşık deterjanı, ve Vernel yumuşatıcı.Hepside evimde severek kullandığım markalar.




Doğadan bitki çayları kış gelince bizim evin vazgeçilmezleri.Özellikle  zencefil-ıhlamur-ballı olan favorimiz.




Mustela büyük oğlumun şampuanıydı.Bebekliğinden neredeyse anaokuluna başlayana kadar kullanmışımdır.İçeriğinde %98 doğal kökenli içerik bulunduran özellikle hassas ciltler için olan şampuan ve  kremde bebekler için kesinlikle bir numaralı önerimdir.



Etkinlikte çok leziz ikide pasta tattık.Pastalar Pastannecim Yda Park Avune şubesinden.Çok lezizlerdi.

Ayrıca tüm gün boyu bizimle olup bu güzel kareleri fotoğraflayan kişi sevgili Damlaorenbasiphotoraphy'e çok teşekkürler.Harika kareler çekti.












Emeği geçen herkese  özellikle Gülsen Doğan'a ve destek veren tüm firmalara çok teşekkürler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder