Menü

9 Eylül 2014 Salı

Güllüoğlu Osmanlı Şerbeti Tadım Etkinliği

23 Ağustosta Ümitköy'de bulunun Güllüoğlu'na Osmanlı şerbetlerini tadım için kalabalık bir bloger grubu ile kahvaltıya davetliydim


Biliyorum Güllüoğlu deyince akla ilk o nefis baklavalar geliyor.Ama Güllüoğlu artık adını Osmanlı Şerbetleri ile de duyurmayı hedefliyor.


Kalabalık bir bloger grubuyduk demiştim.Fatih bey çok güzel ağırladı bizi.Önce Güllüoğlunu tanıttı sonrada harika bir kahvaltıdan sonra şerbet tadım etkinliğine geçtik.




Çok çeşitli şerbetler vardı.Üstelik hepsi hem çok sağlıklı ve yararlı hemde doğal ürünlerdi.
Kısa kısa bahsedeyim hepsinden sizler için.

CAN-I CİHAN
Doğal bir şeker otudur.Avrupada ve Amerikada yılardır doğal tatlandırıcı olarak kullanılıyor.Şerbette bulunun stevia rebaudiana dan elde edilen özsu kan şekerini düzenleyici olarak kabul ediliyor.Tüm bu özellikler CAN-I CİHAN'da sunuluyor.

DEMİR HİNDİ

Ciltteki lekelere çillere karşı renk açıcıdır.Hiper tansiyon,obezite,kolestrol,ülser için çok faydalıdır.
İçeriğinde protein,şeker,pektin,A,B1,B2,B3,B5,B6,C vitaminleri,postasyum fosfor,magnezyum,kalsiyum,sodyum,demir gibi mineraller bulunur.

GENÇLİK RÜZGARI

Kara üzüm,güzellik iksiri,gerçek beyin besini ve zayıflamak için yapılan rejimlerin ana ürünüdür.İçeriğinde bulunun kara üzüm cildin taze ve temiz bir görünüm almasında etkilidir.

HÜNKAR SEFASI

Tekbaşına afrodizyak etkisi taşıyan Hüma'nın özüyle tatlandırılan şerbettir.

KIZILCIK

Vücut direncini arttırır,hastalıklardan korunmamızı ve onlarla baş etmemizi sağlar,alerjiyi azaltır.Ayrıca kzıılcık,kanser hücrelerinin yayılmasını engellemeye yardımcı bir meyvedir.Benimde favori şerbetim:)

SARAY SEFASI

Şerbette bulunan kakule;sindirim yetersizliği nedeniyle oluşan mide ve bağırsak gazlarını söktürür.Baş ağrısını geçirir.İçinde bulunan tarçın kilo vermeye yardımcıdır.

Kısaca vücudumuz ve çocuklarımız için zararlı hazır meyve suları ve gazlı içeceklerdense bizim için bu kadar faydalı şerbetleri tanıdığıma çok memnun oldum.


Etkinlik için Fatih Güllüoğlu'na teşekkürler.




Günümüz bu güzel karelerle son buldu.

Sizde mutlaka bu şerbetleri tatmalı ve çocuklarınıza tattırmalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder