Menü

3 Ekim 2015 Cumartesi

Tupperware ile Beslenmeler Fora

Okullar açıldı.Öncelikle tüm öğrencilere eğitim yılı boyunca başarılar dileyerek başlayayım.Okullar açılınca özellikle ilkokul velileri için beslenme telaşıda başlıyor.


Benim iki oğlum var. ikisi içinde beslenme hazırlıyorum.Bunları koyacak kaplar içinde yaklaşık 2-3 senedir Tupperware ürünlerini kullanıyorum.Bir çok kişide şu genel laf var.Bir plastik için okadar para vermem ,sonuçta plastik'.Bu kanı daha önce bende de vardı.Ta ki ürünlerini kullanmaya başlayana kadar.

İnternetten de ürünler ve kullanılan malzemeler hakkında biraz araştırma yaptım.İçeriğinde bulunan Polietilen,Polipropilen,Polikarbonat malzemesi vücudumuzda ve kullandığımız bir çok üründe varmış.Mesela Polietilen kalp kapakçığı yapımında,polipropilen buzdolabının iç malzemesinde ve protez kol ve bacak yapımında kullanılıyormuş.yani sağlık için kullanılan ürünlerde kullanılan malzemesi var.Ayrıca ürünler direk hammaddeden üretiliyormuş.Yani aldığınız bir ürün daha önce evinizde kullandığınız herhangi bir plastik ürünün geri dönüşüm hali değil.Ayrıca kırılan yada çatlayan ürünleri geri iade olarak aldıklarında başka fabrikalara geri dönüşüm ürünü olarak verilmekteymiş.

Bütün Tupperware ürünlerinin Avrupa Sağlık Örgütü tarafından kesinlikle sağlığa zararlı olmadığına dair sertifikası var.

İşte tüm bu nedenlerden dolayı ben özellikle çocuklarımın beslenmelerinde tupperware ürünlerini kullanıyorum.Özellikle su ve meyve suyu şişelerini çok seviyorum.Kırılma olasılığı çok az olduğu için kullanımı rahat.Bir çok kişinin peynir kabı olarak aldığı benim içinse yemek kabı olarak kullandığım küçük kase inanılmaz kullanışlı.Aslında  daha bir çok ürünü var.


Mutfakta kullandığımız bir çok ürün için Tupperwareyi tercih edebilirsiniz.
 İnternetten alışveriş yapabileceğiniz gibi eminin okulunuzda yada bulunduğunuz çevrede satış temsilcisi vardır.Oralardan da temin edebilirsiniz.

 Sağlıklı ve mutlu günler...



1 yorum:

  1. Bende su şişelerine bayılıyorum iş yerine yemek getirdiğim için sanırım en iyi tercih olacak başarılı bir eğitim yılı olsun kuzuların :)

    YanıtlaSil