Menü

19 Eylül 2015 Cumartesi

Bizim Evde Okul Alışveriş Heyecanına Start Verildi

Malum okulların açılmasına kısa bir zaman kaldı.Çocuklarda okul heyecanı başlarken biz velilerde de okul için gerekli malzeme telaşı başlıyor.Dışarı çıkıp araştırıp alacak vaktinizde yoksa benim gibi bir çok alışverişinizi sanal ortamdan halledenlerdensiniz demektir.

Benim iki oğlum var.Ali eren artık ilkokul 4. sınıfta,yani okul konusunda epey deneyimli(ona göre öyle) diğer küçük oğlum ana sınıfına bu sene ikinci sefer gidecek(henüz 66 aylık ve ilkokula vermeme kararı aldım).





Öncelikle en acil olan Ali Eren ve Eymen'e  okul çantası.Artık büyüdüğü için bizim beğendiklerimizi maalesef istemiyorbüyük oğlum .Kendim beğeneceğim dedi.Aradığı modeli ve gerekli olan diğer ürünleri de ofix.com da bulduk.


Ali Eren'nin tercihi bu mavi renk okul çantası  oldu.Çantasına uygun olsun diyede bu mavi renk çelik matarayı aldık.




                            




  Eymen küçük  olduğu için ona uygun olarak ta Angry Birds anaokulu çantası (kızgın kuşlar tam benlik diyor) ve Spiderman çelik matara aldık.






Okul ve ofis için gerekli bütün malzemeleri ofix.com da rahatlıkla bulabilirsiniz.Ayrıca #okulanelazım kodu ile kırtasiye kategorisindeki alışverişlerinizde %10 indirim kazanabilirsiniz.


Alışverişi yaparken ben çocuklardan daha çok zevk aldım sanırım.Çocuklarsa hem yeni eğitim dönemimin hem de yeni çantaların heyecanı ile gün sayıyorlar okula.

Sizde okul alışverişleri ne durumda?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder