Menü

8 Haziran 2017 Perşembe

Patenle Tanışma Vakti

Ali Eren uzun süredir paten istiyordu ama ben cesaret edemediğimden hiç almayı düşünmedim.Bir sürü çocukta görüyorum aslında.Sürmesi zevkli bir şeye benziyor.Baya baya hızlı hızlı süren çocuklar var.Ben düşüp bir yerini yaralayacak korkusundan almak istemiyordum, ama daha fazla dayanamadım.





Zaten sürekli alışveriş yaptığım bir site olan Karakter Dükkanı'ndan çocuk paten modellerine bakıp star wars temalı pateni aldık.35-38 numara aralıklı.Yani hem büyük ayak numarasına hemde küçük ayaklı çocuklar için uygun.Benim iki oğlan içinde numaraları uyunca aldık.Siparişimiz yine çok sorunsuz bir şekilde oldu.Böyle bildik güvenilir sitelerden alışveriş yapmayı çok seviyorum.



Ali Eren zaten ilk görüşte bayıldı.Denemeler yeni başladı.Şimdilik daha ayakta durmaya çalışıyor.Ama başaracak gibi.Tabi güvenlik açısından dizlik ve kask almamız gerekiyor.Büyük alanlarda rahat rahat süreceği günleri hayal ediyor.İnşallah başaracak.Eymen henüz bisiklette bile 2 tekerleğe bu sene geçme kararında olduğu için cesaret edip pateni denemedi. Yaz tatili geldi çattı yaz boyu sanırım ustalaşamasada paten üstünde durmayı öğrenir.


Ben bir anne olarak tabi hala endişeli olsam da oğlumun o gözündeki mutluluk ve heyecan her şeye değiyor sanırım.



Bir A.V.M de yanınızdan hızla geçen patenli Ali Ereni yakında görürseniz şaşırmayın.Azimle çalışmalar devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder