Menü

11 Ağustos 2014 Pazartesi

Cilt Bakımında da Organik Ürünlere Önem Verenler için “Marilou Bio” Şimdi Gratis’lerde

Cilt Bakımında da Organik Ürünlere Önem Verenler için “Marilou Bio” Şimdi Gratis’lerde

Gratis’e özel olarak Fransa’dan ithal edilen organik cilt bakım ürünleri markası Marilou Bio, doğal içerikli ürün tercih edenler için raflardaki yerini aldı. Yüzde 99 bitkisel ve organik içeriğe sahip olan Marilou Bio ürünleri, ürünün organik olduğunu kanıtlayan Ecocert ve Bio Cosmetique sertifikalarına* sahip ve hayvanlar üzerinde test yapılmadan üretildi.

Saf içeriği kadar etkisi ile de dikkat çeken Marilou Bio ürün grubu; gündüz kremi, besleyici gece kremi, kırışıklık karşıtı yüz kremi, çok amaçlı kremi,  temizleyici yüz jeli, makyaj temizleme sütü, yüz scrub ve arındırıcı maskeden oluşuyor. Bu ürünlerin yanı sıra ürün gamında Fas’ın organik argan yağlarıyla oluşturulan argan yağlı gündüz kremi, argan yağlı gece kremi ve argan yağlı yaşlanma karşıtı krem bulunan serisi cilt bakımı için asırlardır süre gelen bir geleneği en doğal haliyle size sunuyor.

Türkiye’deki doğal kozmetik pazarına iddialı bir giriş yapan ve Türkiye’de yalnızca Gratis’te satışta olan Marilou Bio ürünleri 23,75 TL’den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini buldu.


Gündüz Kremi – Créme Visage Jour

İçeriğindeki organik bileşenler, aloe vera ve E vitamini cildi onarmaya ve korumaya yardımcı olurken, jojoba ve shea yağları nemlendirici etkisiyle cildi besler ve ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. Cildi gün boyunca dış etkenlerden ve makyajın etkilerinden korumaya yardımcı olur.

Kullanımı:
Sabahları temiz ve kuru cilde uygulanmalıdır.
30 ml – 27,90 TL




Besleyici Gece Kremi – Créme Visage Nuit

Cildi besler ve yumuşaklık kazandırır. Aloe vera ve E vitamini cildi onarmaya ve korumaya yardımcı olur. Marilou Bio Besleyici Gece Kremi, içeriğindeki jojoba ve avokado yağları ile cildi beslerken ipeksi bir yumuşaklık sunar.

Kullanımı:
Akşamları temiz ve kuru cilde uygulanmalıdır.
30 ml – 27,90 TL





Kırışıklık Karşıtı Yüz Kremi – Créme Visage Anti-Rides

Tüm cilt tipleri için uygun olan Marilou Bio Kırışıklık Karşıtı Krem, ayçiçeği, shea, avokado yağları ve organik içerikleri sayesinde cildi sıkılaştırmaya, yumuşatmaya ve onarmaya yardımcı olurken, cildin kurumasını da engeller. Ayrıca içeriğindeki portakal çiçeği özleri cilt yüzeyindeki sıvı ihtiyacını önemli ölçüde karşılar ve cildi ferahlatır.

30 ml – 27,90 TL




Çok Amaçlı Krem – Créme Confort Multi-Usages

Zengin ve kremsi yapısı ile cildi dış etkenlerden korur, besler ve cilt yüzeyindeki su ihtiyacını gidermeye yardımcı olur. Betain, ayçiçeği ve shea yağlarıyla zenginleştirilmiş bu krem, soğuk ve rüzgârın etkilerini minimize ederek cildi korurken nemlendirir, besler ve antioksidan etkisiyle cilde tazelik verir.

100 ml – 26,25 TL




Temizleyici Yüz Jeli – Gel Visage Nettoyant

Bu jel, cildi nazik bir şekilde temizler, kir ve kalıntılardan arındırır. İçeriğindeki gliserin cildin kurumasını engeller, nemlendirir ve pürüzleri giderirken, peygamber çiçeği (mavi kantaron) ve E vitamini ise besleyerek yumuşaklık kazandırır. Akışkan kıvamıyla tüm cilt tipleri için uygun olan bu jelin sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılması önerilir.

Kullanımı:
Nemli cilde uygulanmalı, köpürtülmeli ve durulanmalıdır.
75 ml – 23,75 TL


Yüz Scrub – Commage Visage Exfoliant

İçeriğindeki organik mine çiçeği özleri yüzü ölü derilerden arındırmaya yardımcı olur. Organik susam ve shea yağı cildi korur, nemlendirir ve onarır. Daha iyi bir sonuç için Marilou Bio Yüz Scrub’ından sonra Marilou Bio Arındırıcı Maske kullanmanız tavsiye edilir.

Kullanımı:
Burun çevresi, alın ve çene gibi yağlı bölgeler başta olmak üzere nemli olan yüze dairesel hareketlerle uygulanmalı, yüz iyice durulanıp kurulanmalıdır. Haftada 2 veya 3 defa kullanılması önerilir. Göze kesinlikle temas ettirilmemelidir.
75 ml – 23,75 TL



Arındırıcı Maske – Masque Visage Purifiant

İçeriğindeki mineraller cildi arındırırken, peygamber çiçeği (mavi kantaron) özleri cildi yumuşatır ve dinlenmiş bir görünüm sağlar. Buğday proteini cildi besler, korur ve onarmaya yardımcı olur. Derinlemesine temizlik sağlayan bu maske, cilde sağlıklı bir parlaklık kazandır ve limon yağlarıyla sıkı bir görünüm sağlar.

Kullanımı:
Maske cilde kalın bir tabaka halinde uygulanmalı, birkaç dakika beklendikten sonra ılık su ile durulanmalıdır. Daha etkili bir sonuç için haftada 2 defa akşamları, Marilou Bio Yüz Scrub’ından sonra kullanılması önerilmektedir.
75 ml – 23,75 TL





Argan Yağlı Gündüz Kremi – Créme de Jour

Taze ve nemlendirici yapısıyla cildi onarmaya yardımcı olur. Argan ve jojoba yağlarıyla desteklenen bitkisel içeriğiyle cilde yağlı bir görünüm vermeden cildi besler ve nemlendirir. Bitkisel gliserin cilde eşsiz bir yumuşaklık sağlarken, koruyucu etkisiyle cildi güçlendirir.

Kullanımı:
Yüz ve boyna gündüzleri uygulanmalıdır. Makyaj bazı olarak da kullanılabilinir.
50 ml – 31,50 TL



Argan Yağlı Gece Kremi – Créme de Nuit

Bu krem, içeriğindeki argan ve shea yağlarıyla cildi besler ve nemlendirir. Yağ asitleri açısından zengin argan yağı antioksidan özelliğiyle cildi tazelemeye yardımcı olur. Argan yağının yenileyici özelliği geceden sabaha cildi yumuşatır ve sağlıklı parlak bir görünüm sağlar.

Kullanımı:
Yüz ve boyna akşamları uygulanmalıdır.
50 ml – 31,50 TL



Argan Yağlı Yaşlanma Karşıtı Krem – Créme Anti-Âge

Çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Yoğun nemlendirici etkisiyle cildi sıkılaştırmaya ve yenilemeye yardımcı olur. Argan yağının antioksidan etkisi hücrelerin yenilenmesini destekler. Argan ve shea yağları cildi besler ve nemlendirir. Kayın özleri zengin bitkisel içeriğiyle cildi arındırır ve daha genç ve sağlıkla parlayan bir görünüm sağlar.

50 ml – 31,50 TL

Makyaj Temizleme Sütü – Lait Douceur Démaquillant

Yağsız ve taze dokusu ile cilde esneklik kazandırır ve rahatlatır. Tüm cilt tipleri için uygun olan bu ürün, içeriğindeki jojoba ve shea yağlarıyla cildi nemlendirerek onarmaya yardımcı olur.

Kullanımı:
Yüz ve boyna hafif ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanmalıdır. Makyaj temizleme pedi yardımıyla cilt silinmeli ve su ile durulanmalıdır. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılması önerilir.
75 ml – 23,75 TL

*Basın Bültenidir*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder