Menü

22 Aralık 2014 Pazartesi

Dalan d'Olive Zeytinyağlı Sabun ve Yoğun Bakım Kremi

Bugün size Dalan markasının iki güzel ürününü tanıtmaya çalışacağım.


Dalan markası dedim mi aklıma ilk teyzem gelir.Upuzun saçları vardı teyzemin ve hep yeşil dalan sabunla yıkar bizi de bununla yıkayın diye tembihlerdi.

Yıllar geçip kimyasal katkılı çeşit çeşit şampuanları görünce niye bu kadar önemli gördüğünü anladım Dalan'ı.

Oğlumun maalesef saç derisi problemli.Doğduğundan beri her çeşit marka şampuan denedim.Şu epey pahalı olanları da. Küçükken musteladan çok memnun kalmıştım.Ama artık büyüdü ve oda saç derisindeki o kepek gibi görüntüyü geçirmemeye başladı.

İşte bu sorunuma Dalan yetişti.


Hem saç hemde vücut için kullanılan bir sabun bu.İlk denemede oğlumun saçındaki kepecikleri yok etti gerçekten de.Hatta eşim bile kullanamaya başladı.Çok güzel temizliyor dedi.Sanırım uzun süre Dalan kullanıcısı olacağız.

İkinci ürünümüz Zeytinyağlı Yoğun Bakım Kremi

Ankara'nın soğuk ve ayazlı kış günlerinde helede cildiniz kuru ise yoğun nemlendiren kremler kullanmanız gerekir.Benim ellerim inanılmaz kurudur.Dışarı her çıkışımda nemlendirici sürmeden çıkarsam sanki ellerim büzüş büzüş oluyor.

Dalan zeytinyağlı yoğun bakım kremi de gerçekten adı gibi yoğun nemlendiriyor.Zaten zeytinyağ vücut için çok faydalı hepimiz biliyoruz.Bu birde kremlerde olunca hem yumuşaklık hemde koruyuculuk adına hoş olmuş.

Dalan zaten yıllardır birçoğumuzun bildiği ve güvendiği bir marka  bence.Denemek isterseniz iki ürünü de gönül rahatlığı ile öneririm size.

Haftanın ilk gününden mutlu haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder