Menü

19 Mayıs 2015 Salı

Trend Bebe ve Çocuk Giyim

Bu sene bebekleri olacaklara , hediye götüreceklere ya da çocukları için tasarım ve cicili bicili kıyafet arayanlara nette gezinirken çok beğendiğim bir siteyi tanıtacağım bugün




Zeynep ve Gülden hanımların işlettiği çok yeni bir sayfa.Zeynep hanım genelde bebek kıyafetlerine kendi tasarımlarını ekliyor.Gülden hanım daha ziyade  hazır giyim kısmından sorumlu.

Zeynep hanımla konuşma şansım oldu bir kere inanılmaz ilgili ve çok mütevazi bir bayan.Siparişlerimle çok ilgilendi sağ olsun.



Sayfalarında yeni doğan bebek kıyafetlerinden tutunda battaniyelere,hediyelik aksesuarlara,süslü püslü kokoş anne terlik ve saç bantlarına kadar bir çok ürünü bulabilirsiniz sitede.


Bir kaç hediyelik kıyafet aldım ben.Sağ olsun Zeynep hanım özenle hazırlamış.Hepsine bayıldım .Ayrıca kumaşları kaliteli ve fiyatlarda gerçekten çok cazip. Kargom da 2 gün içinde sorunsuz bir şekilde elimde oldu .

Siz de ürünleri incelemek yada sipariş vermek isterseniz Trend bebe/çocuk FACEBOOK sayfasından yada zeynepyaptasarim İNSTAGRAM sayfalarından ulaşabilir güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Mutlu günler



4 yorum:

  1. Güzel bir site olmuş değişik hediye seçenekleri işe süper :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel ürünler. Site de çok güzel ürünler var :)

    YanıtlaSil
  3. şimdiki çocuklar çok süslü :)

    YanıtlaSil