Menü

10 Haziran 2015 Çarşamba

#betushleannelergunu sponsorlar part-1

Geçtiğimiz haftalarda #betushleannelergunu etkinliğimizn ilk bölümünü yazmıştım.Şimdide beni destekleyip ürünleri ile bizi mutlu eden sponsor firmaları tanıtmak istedim.

Abfen Farma

Zaten kullandığım ve çok memnun olduğum bir ürün nasorinse.Firma temsilcileri de etkinlikte gelerek ürün hakkında epey yararlı bilgiler verdiler.Denemediyseniz özellikle çocuklar için olanını deneyin derim.Kış aylarında burun tıkanıklıklarında inanılmaz işe yarayan bir ürün.

 ABC Deterjan
Yılların eskimeyen hatta git gide kalitesine kalite katan deterjan markası abcdeterjan sıvı deterjan ve yumuşatıcı hediye etti annelerimize.Ayrıca annelerimizin çocukları ile olan resimlerinden oluşan çok hoş süpriz kartlar hazırlamışlardı.
 PrittTurkiye

Çocukları sevindirecek okul malzemeleri ile PrittTurkiye


Mustela


Şampuan ve kremlerini oğluşlarım doğduğundan beri kullanırım.Kalitesi tartışılmaz bence .Bu güneş kremi ile de çocuklarımızı yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarından koruyacağız.


 Kliksa


Çay sever biri olarak aldığım güzel hediyelerden biri de kliksa dan geldi.

Real Hipermarketleri


Çocukları en çok sevindirecek hediyelerden yani oyuncaklardan gönderdiler.Eymen bu arabaya bayıldı.

Ladyclaries Ayakkabı


Etkinlikte annelerimizi inanılmaz sevindiren ürünlerden biriydi ladyclaries ayakkabı.Etkinlik sonunda yorgunluktan hemen giydim çok rahat.

 Minirome.com


Bir sepet dolusu ürün ile etkinlikte annelerimize bebek bakım ürünlerinden şampuanlara ve annelerimizin ihtiyaç duyacakları bir sürü marka ile yanımızdaydı.

Pluscanvas


Tablo severler için birbirinden güzel resimler ile pluscanvas bizimleydi.


 Markabebe.com


Çocuklarımıza çok güzel pijamalardan göndermişlerdi.Sayfalarını inceleyin derim.Birbirinden marka ve kalite bir çok ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz.

Katılımcı firmalara destekleri için tekrar teşekkürler.

Diğer destek olan firmaları da diğer postta yazacağım mutlu akşamlar..

2 yorum:

  1. Etkinlik supermis zaten ama sponsorlarda bir harika ;-)

    YanıtlaSil
  2. hepsi güzel de pritt seti tam çocuklara göre olmuş

    YanıtlaSil