Menü

25 Aralık 2015 Cuma

Hijyende Tek Hareket Artık Vissmate

   

Herkese merhabalar.

Hep kozmetik yemek paylaşımı olacak değil ya.Bugün de benim en sevdiğim ilgi alanlarından temizlik ürünlerinden bahsedelim istedim.

Hepimiz evlerimizde çamaşır suyu kullanıyoruz.Evet çok yararlı bir şey değil biliyorum ama onsuz da hijyen olmuyor gibi geliyor bana. Bu konuda yeni bir marka Vissmate artık bizimle.

Ben piyasadaki çok bilinen markalardan kullanayordum.Evin hemen hemen her yerinde kullanıyorum çamaşır suyu. Vissmate'i diğer ürünlerden bana göre öne çıkaran kokusunun çok keskin olmaması.Yani çamaşır suyu ile iş yapınca mutlaka o keskin koku insanı rahatsız ederya o işte Vissmate'de yok.Ayrıca temizliği çok güzel.

4 farlı çeşidi var.Çam ormanları,çiçek bahçesi,deniz ferahlığı ,limon gücü.
Ben ikinci kutuya başladım.Hatta bugün mutfak yer fayansları temizliğinde derz aralarına döküp fırçaladım.Fayans araları pırıl pırıl oldu.Zahmetsizce uğraşmadan temizlik tam bana göre.Zamandan büyük tasarruf.Fiyatı da diğer bilinen markaya göre daha uygun.2,99 tl.


(Bu arada hep çamaşır suyu olur mu diye sağlık açısından karşı gelecekler olabilir.Ben haftada 1 günde olsa evlerimi sirkeli su ile silerim:))

Evde şöye bir dip köşe bucak temizlik yapasınız geldiyse Vissmate alıp başlayın derim.

Mutlu haftasonları....


1 yorum: