Menü

17 Mayıs 2016 Salı

Vernel Max Denedim ve Beğendim mi?

Herkese haftanın ilk gününden merhabalar,

Yıl sonu yaklaştıkça çocukların okul faaliyetleri de tavan yapmış durumda.Sene sonu partileri,piknik,sene sonu gösterileri,okul kermesi şu anki günden konularımız.Koşuşturma hat safhada .

Neyse gelelim ana konumuza.Bugün size temizlik ürünü kapsamında olan Vernel çamaşır yumuşatıcısından bahsedeceğim.



Trnd kampanyası ile deneme şansı bulduğum Vernel Max taze gül tam bir hayal kırıklığı.
Çamaşır yumuşatıcı hemen hemen hepimiz kullanıyoruz.En önem verdiğimiz şey sanırım kokusu.Ürün açarken evet güzel kokuyor ama makinaya koyup yıkama işlemi bitince kokusundan eser kalmıyor.Ben daha önceler de vernel kullanmıştım ama hiç bu kadar kokusunun hemen gittiğini görmemiştim.

Acaba diğer türleri de böylemi dedim ve bir kaç arkadaşıma sordum.Bazı arkadaşlarım kullandıklarını (başka rengini) ve çok memnun olduklarını söylediler.Sanırım bu talihsiz bir ürün olmuş Vernel ailesi adına.

Fiyat olarakta 1,5 lt si 9-10 tl civarı .Ben şuaralar Viking ve Abc çamaşır yumuşatıcısı kullanıyorum ve ikisini de çok beğendim.Hem kokuları çok güzel hem de çamaşır yıkandıktan sonra bile kokusu epey bir süre kalıyor.Hatta dün Viking yumuşatıcıyı toptan alışveriş yaptığım yerden 1500ml sini 5TL gibi çok uygun bir fiyata aldım.

Bu kadar uygun fiyata sonuç bence çok iyi.Viking yada Abc yumuşatıcı denemeyen varsa deneyin kokusunu çok seveceksiniz emin olun.

2 yorum:

  1. Bende denedim bu ürünü Betül'cüm hatta evimde de var yazdıklarına katılıyorum bende ABC nin bir ürünü var mükemmel buluyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünün kokusu fazla kalmıyor :( Rossman'ın DOMOL yumusatıcısını aldım indirimdeyken 3.5 tl gibi komik bir fiyata mis gibi kokuyor =)

    YanıtlaSil