Menü

16 Ocak 2014 Perşembe

YENİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİM

          Kıştanmıdır nedir bilemiyorum bu sene saçlarım pek bi matlaştı.Birsürü şampuan değiştirdim ama birsonuç elde edemedim.Hatta daha beter oldu saçlarım kuru saçlarım daha da yıpranmış gözükmeye başladı.Araştırma yaparken arkadaşım argan yağı kullandığını ve çok memnun kaldığını söyledi ve hemen denemek için bir tane edindim.2-3 seferdir kullanmaya başladım.İlk günden saçımda yumuşaklık ve parlaklığı fark ettim.Kokusu zaten bir harika.Islak yada nemli saça uyguluyorsunuz ve saç nem dengesini muhafaza ediyor.Saçlarına bakım isteyen tüm bayanlara şiddetle öneririm.





Faydaları:
  • Kenevir ve Argan Yağı Özü içeren özel formülü sayesinde saçı derinlemesine nemlendirerek yumuşatır.
  • İşlem görmüş mat saçlara parlaklık verir.
  • Isı ile şekillendirmeye karşı saç tellerini koruma altına alıyor.
  • Çevresel etkenlerin saç tellerinde yarattığı hasara karşı saçı korur
  • Hafif yapısıyla saça hemen nüfuz ederek yağlı görüntü bırakmaz
  • Zor şekil alan saçları yumuşatarak elektriklenmesini engeller.
  • Saçın kuruma zamanını da yüzde 50 azaltır.
Kimler kullanabilir?
İnce telli ve yağlı saçlar için uygundur.
  • Doğal, boyalı, gölgeli, permalı ve röfleli saçlar için uygundur
  • Saç renginin mat görünmesinden şikayet edenler
  • Saç renginin canlı parlak ve ışıltılı olmasını isteyenler
Kullanım şekli: Marrakesh Şampuan ve Marrakesh Bakım kreminden sonra havlu ile ıslaklığı alınmış nemli saçlara uygulayınız Avuç içine yeterli miktarda aldığınız Marrakesh Argan Light Oil'ı saçlarınızın boy ve uç kısımlarına eşit miktarda yediriniz. durulamayınız saçlarınızı dilediğiniz gibi şekillendiriniz.
                     

           Bununla sınırlı kalmayayım ve kuruyken de kullanabileceğim bir ürün alayım dedim ve Elidor  CO-CREATIONS  Ekspres bakım spreyi aldım.


Elidor yeni Ekspres Bakım Spreyleri kuruluk ve yıpranmaya en pratik çözümü sunuyor. Her saç tipine göre çözüm öneren 4 varyantı içeren Elidor Ekspres Bakım Spreyleri, durulama gerektirmeksizin saça anında nem kazandırıyor, kolay şekil almasını sağlıyor. Dilediğiniz sıklıkta kullanabileceğiniz Elidor Ekspres Bakım Spreylerinin saçı ağırlaştırmayan formülü elektriklenmeyi de önlüyor. 


Saç bakım uzmanlığını yeni besleyici nemlendirici bakım serisiyle bir kez daha ortaya koyan Elidor, saçları nemlendiren, besleyen ve her ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilen benzersiz Ekspres Bakım Spreylerini pazara sundu. Her saç tipine göre çözüm öneren 4 varyanttan oluşan yeni Elidor Ekspres Bakım Spreyleri, saç kremlerinin saçları besleme ve nemlendirme işlevlerini durulama gerektirmeden yerine getiriyor. Elidor Ekspres Bakım Spreyleri saça anında nem kazandırırken, saçların kolay taranmasını ve şekil almasını sağlıyor. Kuru ve kabaran saçları kontrol altına alan yeni seri içeriğindeki hafif nemlendiriciler sayesinde saçı yağlandırmadan ve ağırlaştırmadan nemlendiriyor. Saçlar yıkandıktan sonra nemli ya da kuru saça istenilen sıklıkta uygulanabilen Ekspres Bakım Spreyleri, her an her yerde yumuşak ve parlak saçlara sahip olmak için kolayca taşınabiliyor. Elidor Ekspres Bakım Spreyleriyle gün boyu yıpranmış ve nemini kaybetmiş saçlara bakım yapmak kolaylaşıyor.


           Bunu da hergün saçlarım kuruyken saç uçlarına doğru sıkıp saçlarını tarıyorum .Şaçlarımın kabarmasını engelledi gibi geliyor bana.Bir süre daha kullanıp neticelerini sanırım daha net yazabilirim.

       En son ürünüm bu.



                                                ELİDOR MAKSİMUM HACİM KÖPÜK
Yeni Elidor Maksimum Hacim Köpük'ün hafif formülü, doğal hacimli, esnek ve ipeksi saçlar yaratır. Maksimum Hacim Köpük'ü nemli saça eşit miktarda uygulayıp kurutarak saçınızın hacimli ve ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlayın.

           Aslında köpük hiç kullanmadım daha önce.Saçlarım oldukça sık ve dalgalı e haliyle jöle kullanmak zorunda kalanlardanım.Oda saçı çok donuk yapıyor bence, o yüzden dün bu ürünü aldım .Henüz kullanmadım inşallah diğer ürünler gibi bundan da memnun kalırım.

      Herkese mutlu perşembeler......


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder