Menü

3 Ağustos 2015 Pazartesi

Selülite İyi Gelen Kozmetik Ürünleri




Bu sorundan tam anlamıyla kurtulabilmek için kadınların kremleri kullanmadan önce selülitleri ortaya çıkaran durumları ortadan kaldırması ya da en azından gayret göstermesi gerekmektedir.  Çünkü bunları yok etmediğiniz takdirde dünyanın en iyi selülit kremi ni kullansanız size iyi gelmeyecektir. Bu nedenle aşağıdaki sorunlara bir çözüm bulmalısınız.

*Kilonuz ideal değilse hemen diyet programına başlayabilirsiniz. Çünkü Lipozitlere depolanan yağ sizlere selülit olarak geri dönecektir.

*Düzensiz beslenme alışkanlığınıza bir son verin ve hemen Karbonhidrat ve kalorisi yüksek olan yağlı besinlerden jet hızıyla uzaklaşın. Düzensiz beslenme eşittir fazla kilo bu da eşittir selülit.
*Hareketsizlikten kurtulmanın yollarını arayın. Dans edin, ip atlayın, top oynayın ama illa ki hareket edin.  Ve kas dokularınız sağlam kalarak bu sorunun oluşmasına izin vermesin.

*Ve sigara/alkol gibi alışkanlıklarınızdan vazgeçin. Her şeyin babası olarak kabul edilen bu maddeleri vücudunuzdan uzak tutmaya bakın nikotin kan dolaşımında sorunlar çıkardığı için selülit oluşumu olacaktır.

Yves Rocher : Bu selülit kremi nin yapacağı etkiye inanamayacaksınız. Piyasada bulunan birçok selülit kremine nazaran çok daha iyi sonuçlar doğuran mükemmel bir kozmetik üründür. Yağ birikimini önleyici,  selülit oluşumunu engelleyici bir etki ile karşı karşıyasınız. Düzenli ve kontrollü kullanımı sonucunda artık siz de bikininizi rahatlıkla giyebilirsiniz.

Vıshy Lıpometrıc:  Bu kozmetik ürününü kullandığınızda sizde oluşabilecek yeni değişimleri hayal edebiliyor musunuz? Vücudunuzda bile incelme olduğunu fark edecek, bel çevresindeki yağlardan kurtulduğunuzu göreceksiniz, basenlerinizde mevcut durumda olan çatlaklardan, yağlardan uzak yeni bir görünüm elde edeceksiniz.

Murad Firm and Tone Serum: Çok uzun uğraşlar sonucu bir türlü yok edemediğiniz selülitleri ortadan kaldıracak harika bir kozmetik üründür. Kremin yapılış formülü tamamen bu sorunu ortadan kaldırmaya indekslidir. 

Clarins  High Definition Body Lift: formülünde yer alan 8 türdeki bitki ile oluşturulmuş ve baldırlarınızda ya da kollarınızda bulunan selülitlere inanılmaz bir çözüm sunmuştur.

Vich Cellu Destoks: Bir hafta düzenli kullanımından sonra vazgeçilmeleriniz arasında ilk başlarda yerini alacak harika bir selülit tedavisi kremi dir. Dermatologların onayladığı bir ürün olması da ayrıca pozitif yönde bir puan kazandırıyor.


2 yorum:

  1. Merhaba bloğunuz cok hoş takibe aldım bende beklerim sizi :)

    YanıtlaSil
  2. Aslında bu ürünleri almak kolay ama düzenli uygulamak zor.. Yani en azından benim için öyle :))))

    YanıtlaSil