Menü

3 Şubat 2016 Çarşamba

Bebak Suya Dayanıklı Göz Ve Dudak Makyaj Temizleyicisi

Herkese selamlar

Bugün size Bebak Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisinden bahsedeceğim.


Aslında bir süredir kullandığım ve çok memnun olduğum bir marka var makyaj temizleyicisi olarak ama yeni gelen ürünleri de denemeden yazmak istemediğim için mutlaka kullanmaya çalışıyorum.

Bebak markasının sanırım en çok nemlendirici el kremlerini seviyorum ben.BU ürün içinde aslında güzel şeyler yazmak isterdim ama maalesef yazamayacağım.
Aslında en çok göz makyajı kullanıyorum ben. Birde ruj, sade ama yetiyor bana.Onun içinde ilk Bebak'ı denemek istedim.

Ürünü yüzüme uygular uygulamaz bir yağlımsı his verdi.Temizleyici ürünler genelde su saflığında olur ne bileyim sanki yüzümü su ile yıkıyorum ama bir yandan da kolayca temizleniyor hissi oluşur bende.Bu ürün öyle olmadı işte.Yağlı bir bezle gözlerimi siliyorum zannettim.

Dudaklarım içinde denedim ıhh yok olmadı ,yine aynı his.Hemen peşinden kullandığım temizleyici ile tekrar temizledim.Aslında makyajı çıkarma özelliği güzel.Çabucak makyajı gözümden ve dudağımdan çıkardı.Ama o temizlik hissini bana veremdi maalesef.

Belki bu benim cildimle alakalıdır bilemiyorum.Kullanıp memnun olanda eminim vardır.Ama maalesef Bebak Göz ve Dudak Makyaj Temizleyicisi benden geçer not alamadı.

Eski ürünüme devam sanırım.

Mutlu günler....

2 yorum:

  1. bu ürünü bende kullanmamıştım canım

    YanıtlaSil
  2. Bu yip yorumları seviyorum. Herkes her şeyi öyle övüyor ki. Sanırsınız bütün ürünler mükemmel...

    YanıtlaSil