Menü

8 Haziran 2016 Çarşamba

#ankaralıbloggeranneler Buluşması Sponsor Firmalar

Bir önceki yazımda buluşmanın ilk detaylarını anlatmıştım.Sıra o gün bize hediyeleri ile destek olan firmalarda.

Actıvıa muzlu ve çilekli içecekler.Bizimkiler "aaa annem danonenin içeceğini almış" diyerek hemen tüketime giriştiler. :)


Happcasetto yeni tanıdığım firmalardan.Sağ olsunlar bizlere özel kullanışlı ürünlerden göndermişlerdi.Bana bu şal askılığı çıktı.Ben sadece sal değil şapkalarımı da bu aparata astım.Gayet derli toplu hepsi bir arada durdu.Evinizde düzen seven biriyseniz mutlaka siteyi incelemelisiniz.Ürünlerinizi doğru bir şekilde ayırıp düzen veren bir firma.



Selin'nin kolonyalarına hastayım desem abartmam sanırım.Daha önce kullandığım selin kolonyasıda meyve kokuluydu ve gelen herkes çok beğeniyordu.Yine ferah bir koku ile benimle.



Odak Parfümeri'ye ait Zıyba parfüm ile İstanbul'daki bir etkinlikte tanışmıştım.Eşim işin erkek parfümü hediye etmişlerdi.Kokusunu çok beğenmişti eşim.Bu etkinlikte de bana bu bayan parfüm çıktı.


Evet çok fena çikolata sever bir kadınım.Bu Sahi İstanbul tarafından nostaljik ambalajlı çikolataya bayıldım.Dolu dolu ve bol fındıklı.





Biota 59 Elements ürünleri hakkında bir çok blogta olumlu yazılar okumuştum.Yeni deneme şansım olacak.Şahsen farın rengini çok beğendim.


Dimes etkinlik boyunca masalarda bizimleydi.İçi hafif tanecikli ve karışık enerji dolu.


Cappuccinolu bu Coffee Cream bana kahvaltıda eşlik edecek.Teşekkürler Creeam Works



Bepanthol çocuklar küçükken çok kullanırdım.Hala evimde bulunur sürekli.




Momscotton antibakteriyel oval mama sandalyesi kılıfı arkadaşımın ikizlerine hediye olacak.


Normalde incir hiç sevmem yememde.Eşim ilk denedi mutlaka tadına bakmalısın dedi hemen.Biraz suratımı buruşturarak yedim ve peş peşe 3 tane yedim.Badeco oraganik kuru incir o kadar lezzetli ki anlatamam.İncir hiç sevmeyen ben bile bayıldıysam sevenler mutlaka alıp deneyin derim.



Lav' sız ev kalmadı sanırım bu sene.Özellikle çay ve su bardakları çok şık.Misafirlerim her geldiğinde çok beğeniyorlar.Teşekkürler Lav Türkiye



Omo kendine yakışanı her zaman yapan bir firma.Sosyal sorumluluk kapsamında kutularından kedi evi yaparak sokaktaki hayvan dostlarımıza bir nebzede olsa faydamızın dokunmasını sağlıyor.Biz çocuklarla büyük bir zevkle yaptık kedi evini.Kedi maması ve kabını da doldurup kedilere ev hediyesi yaptık.


Yaz geldi kapıda cildimizi güneşten koruma zamanı da geldi.Özellikle çocuklar için daha dikkatli olmak lazım.Sağ olsun Bioderma bize önlem konusunda yanımızda.


Revox'u tanımayan yoktur herhalde.Kardeşimin kurtarıcısı bu.Deste deste dökülen saçları şampuan+serum ile 1 ayda toparlandı.


Mediwell dudak kremlerini kış boyu severek kullandım.El ve ayak bakım kremlerini de deneyeceğim.Mediwell ürünlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz.




Bayram yaklaşıyor.Biz kadınlar için temizlik çanları da çalıyor demektir.Temizlik çamaşır susuz olmaz diyenlerdenim ben.Vissmate bu konuda bana destek.Kokusu çok keskin değil. O yüzden çamaşır suyunda tek tercihim.


Mustela rahatlatıcı bacak jelini daha önce kullanmıştım.Gerçekten bacak ağrılarında çok etkili.Tüm gün çocuklar ve ev ikileminde çok koşuşturan benim gibi anneler için çok kullanışlı bir ürün.



Tırnaklarıma bir şekil şemal verebilirsem inşallah süreceğim:) Teşekkürler Cecile



Lesoleıl şampuan özellikle güneş görmeyen yani kapalı bayanlar için üretilmiş bir ürün.Ben denedim ama çok bana uygun olduğunu düşünmüyorum.Yakında blogtada anlatacağım.

Tekrar bizi ürünleri ile destekleyen firmalara çok teşekkür ederim.

Mutlu Günler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder