Menü

30 Haziran 2016 Perşembe

Ersağ Banyo Wc Temizleyici

Herkese merhabalar.

Bir önceki postta da temizlik ürünü tanıtmıştım.Yine size başka bir markanın temizlik ürününü tanıtacağım.Malum bayram temizliği haftası gündem deterjanlar oluyor:).

Bugünün konuğu Ersağ Banyo Wc Temizleyici.



Bu ürünü de bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldım.Daha önce genel temizlik ürününü kullanmıştım.Kokusu güzeldi ama ben o ürünü daha ziyade toz alırken beğenmiştim.Bu ürünü de biraz tereddütlü aldım ama denememiş olmayayım dedim.


Ve denedim.Kokusu evet ağır ama banyo wc için güzel bir ürün.Ben daha çok derz araları için aldım.Benim mutfak ve koridor maalesef fayans ve derz aralarını temiz tutmak benim için bir çile.Ersağ banyo wc yi derz aralarına az döküp ıslak bir bez yardımı ile ovalıyorum inanın mis gibi oluyor.Derzlerim bembeyaz kalıyor.Kokusu az daha iyi olsa daha iyi olacakmış.Keskin bir kokusu var kapalı yerde kullanmamak lazım.Bu ürünü kullanırken mutlaka havalandırın evi öyle kullanın.

Doğa ile dost ürünler deniyor ama ben hiç bir temizlik maddesinin doğa ile dost olabileceğini düşünmüyorum(böyle kutulu konsantre ürünler için).Fayans aralarında beyazlık, temiz görüntü takıntısı olan biriyseniz kesinlikle öneririm.Fiyatları bununda nette farklı sosyete pazarlarında farklı.Bu ürünü alalı 3 ay falan oldu  sanırım 17 tl ye almıştım. Şimdi 18-23 tl arası bir çok yerde bulabilirsiniz.

Mutlu günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder